Home OBŽ VIDEO Bjelica uoči dvoboja s Rijekom: Uz maksimalno zalaganje do tri boda

VIDEO Bjelica uoči dvoboja s Rijekom: Uz maksimalno zalaganje do tri boda

by Ante R.

U 4. kolu domaćeg nogometnog prvenstva Osijek sa svojim novim trenerom Nenadom Bjelicom u subotu u 17 sati u Gradskom vrtu dočekuje Rijeku.

Nekadašnji strateg Dinama koji je vodio Modre do velikih uspjeha u Europi, prošloga tjedna je preuzeo klupu osječkog kluba. Bjelica je u Osijeku bio igračka legenda, a sada u svom matičnom klubu želi ostaviti trag i kao trener i prva utakmica na klupi Osijeka svakako donosi posebne emocije.

– Stvarno se radujem prvoj utakmici, žao mi je što će biti pred praznim tribinama. Sigurno da je na nama velika odgovornost, dobro smo radili iako nije bilo previše vremena. Vjerujem u maksimalno zalaganje momčadi i vjerujem da ćemo doći do tri boda, rekao je Bjelica za službenu klupsku stranicu.

– Svugdje gdje sam radio imao sam maksimalnu ozbiljnost i disciplini. Ja sam ozbiljan u svom poslu, a to očekujem i od igrača, kaže novi strateg Osijeka.

Dvoboj Osijeka i Rijeke ima epitet derbija, bez obzira na stanje na ljestvici.

– Znamo kvalitetu Rijeke koja je konstanta u vrhu hrvatskog nogometa, no znamo i svoje mogućnosti i snagu. Vjerujem da su nam šanse za pobjedu, ukoliko budemo na svojoj najvišoj razini, najveće moguće. Ndockyt neće konkurirati, Lopa ima određenih problema s ozljedom, Španjolac Caro tek mora doći na optimalnu razinu, dok su nam svi ostali igrači na raspolaganju, rekao je Bjelica, prenosi HRT.