Home Izdvojeno Bjelica: Neću Dinamove igrače, ali ću dovesti 2 nova i boriti se za vrh

Bjelica: Neću Dinamove igrače, ali ću dovesti 2 nova i boriti se za vrh

by Ante R.

U nedjeljnim ogledima najbolje hrvatske nogometne lige nismo ostali zakinuti za kvalitetne susrete. Nenad Bjelica je u ranijem, ‘mini’ derbiju kola deklasirao Rijeku 3-0 u svom trenerskom debiju na klupi Osijeka, dok je Dinamo staloženo slavio 2-1 na Poljudu, iako je prema izdanju momčadi Zorana Mamića mogao rezultat biti i puno jasniji u korist gostujuće momčadi, prenose 24sata.

Nagovještava li ovo kolo onda ono čemu Osijek stremi? Borbi za vrh? Dinamo im nakon četiri odigrana kola bježi velikih sedam bodova, ali do sada Osijek na klupi nije imao Nenu Bjelicu koji je i Dinamo svojim vođenjem vodio na neke daleke, teško dostižne puteve za bilo kojeg drugog stratega HNL-a. Možda isti preporod donese i u Slavoniju…

– Imamo veliki zaostatak prema vodećima. Bit ćemo fokusirani na prvu sljedeću utakmicu, pokušat ćemo pobijediti, vidjet ćemo što će nam prvenstvo donijeti. Teško je sada razgovarati o toj temi, ali sigurno ćemo sve poduzeti da dođemo u borbu za vrh. Imamo kvalitetu, znao sam jako dobro momčad. Mislim da s tom kvalitetom možemo konkurirati za vrh – rekao je Bjelica za Dnevnik Nove TV.

O pojačanjima nakon dolaska Marija Jurčevića i Jose Antonija Cara u Gradskom vrtu kaže…

– Dva igrača bih još doveo, jedno lijevo krilo i zadnjeg veznog. S krilom smo dosta odmakli u pregovorima, vjerujem da bi sljedeći tjedan to realizirati. Za zadnjeg veznog imamo vremena, ali ne bih sad o novcu. Imam dovoljno da dovedem još dva kvalitetna igrača – smatra.

Momčad koju sigurno u HNL-u najbolje poznaje je ona Dinamova. A hoće li zaviriti u maksimirsku svlačionicu kako bi pronašao novitete za Osijek?

– Ma ne, teško je dovesti igrača Dinama. Fokusirani smo na neke druge igrače i želimo pojačati momčad prvenstveno s igračima koji žele doći u Osijek i gladni su uspjeha – staloženo je zaključio Nenad Bjelica.