Milanović se obrušio na ministricu Obuljan : Samoubilački ispunjava prohtjeve svog gospodara i zlostavljača

70
screenshot N1

 

Predsjednik Zoran Milanović i danas nastavlja raspravu s premijerom. U najnovijoj objavi na Facebooku obrušio se na ministricu kulture.

Ministrica kulture Nina Obuljen Koržinek jučer je kazala da Milanovićev govor mržnje datira još od trenutka kada je Plenkovićevu majku u kampanji nazvao “vojnom lekarkom”.

Milanovićevu objavu prenosimo u cijelosti :

Umjesto da herojski zec odgovori na jednostavno pitanje: za što me to točno optužio, odnosno što je točno mislio kada je rekao da sam mržnju prije svih posijao baš ja i to još 2016., on upreže u svoja kola rijetke hadezeovce koji su se, ne bi li opravdali njegove ludorije, pripravni uvijek i stalno ponižavati u javnom prostoru. Jučer je to bila ministrica hmm kulture koja je u očajničkom pokušaju da iz blata iščupa svog gospodara, kao opravdanje i obrazloženje za njegovu monstruoznu insinuaciju pokušala podvaliti jednu banalnu, ilegalno snimljenu zafrkanciju iz kolovoza 2016..


Onome ili onoj tko dokaže kauzalnu vezu između te gluposti, jedne sasvim banalne istine koja nikome ne bi trebala smetati, i mržnje, pa makar to bilo i u forenzičkim tragovima, pripast će Nobelova nagrada za logiku.

 


Ponuđeni odgovor nije odgovor. Idemo dalje.
Jučerašnji primjer samouništenja, čin žrtvovanja u maniri crnih udovica, u kojem jedna žena samoubilački ispunjava prohtjeve svog sredovječnog gospodara i zlostavljača, sjajan je primjer i upozorenje mladim ženama i djevojkama kako se ne smiju ponašati žele li zadržati dostojanstvo i svoj intimni socijalni prostor. Držite distancu!

 


I ne, ovo nije nikakvo prepucavanje, kako to uporno i lažno prikazuje dio posrednika u javnom prostoru, ovo je borba za punu odgovornost za izrečenu riječ. Kako pametnu, tako i glupu.

Umjesto da herojski zec odgovori na jednostavno pitanje: za što me to točno optužio, odnosno što je točno mislio kada je…

Gepostet von Zoran Milanović am Donnerstag, 22. Oktober 2020

Komentari