Home Izdvojeno Usijanje izbora u HDZ-u: HDZ-ov direktor skočio, nasrnuo na mene i pretukao me toliko da sam završio na hitnoj

Usijanje izbora u HDZ-u: HDZ-ov direktor skočio, nasrnuo na mene i pretukao me toliko da sam završio na hitnoj

by Ante R.

Kako smo već izvijestili, prije nekoliko dana kandidat za potpredsjednika Županijske organizacije HDZ-a Zagrebačke županije Tomislav Masten iz tima gradonačelnika Zaprešića Željka Turka, nokautirao je i pretukao u samoborskom lokalu H2O gosta tog kafića Tomislava Šoića.

Kontaktirali smo Tomislava Šoića koji je objasnio što se dogodilo.

“Ono što ste objavili je istinito i točno. Tu večer sam ušao u lokal H20 u Samoboru gdje sam sreo Tomislava Mastena te mu dobacio: Otkud ti tu, ja sam mislio da si ti u zatvoru, na što je on skočio, nasrnuo na mene i pretukao me toliko da sam završio na hitnoj gdje mi je ukazana medicinska pomoć. Nakon što je to izišlo u medijima, stalno me zove i šalje poruke da mu se javim što ja ne činim. Evo pogledajte u mobitel”, govori i pokazuje nam.

“Ja ću svoju zadovoljštinu potražiti na sudu, a vama hvala što ste objavili vijest i pokazali o kakvim se ljudima radi. Bahati su i agresivni i nije mi jasno ponašanje ljudi koji obnašaju funkciju direktora i kandidiraju se na visoke političke pozicije u HDZ-u”, govori Tomislav Šoić.

Napominjemo da je u tijeku kampanja za unutarstranačke izbore u HDZ-u gdje je Masten kandidat na listi Željka Turka kao potpredsjednik ŽO HDZ-a Zagrebačke županije, a izbori se održavaju u nedjelju 22 studenog. (A.R.)