Home Izdvojeno Nakon lažnih doktora i zubatih povjesničara sada samo dobili i lažnog HDZ-ovca. 

Nakon lažnih doktora i zubatih povjesničara sada samo dobili i lažnog HDZ-ovca. 

by Ante R.
Bura nakon unutarstranačkih izbora u HDZ-u nimalo ne jenjava, posebice što se tiče Zagrebačke županije.
Članstvo je ogorčeno izborima po načelu jedan član jedan glas u kojem u većini slučajeva je bio jedan kandidat. No, u Zagrebačkoj županiji nije bilo tako, tamo se itekako vodio rat između Željka Turka i Damira Mikuljana.
Od prijetnji sa zaklanim kokoškama Josipu Mahoviću Piniju bivšem zapovjedniku 151. samoborske brigade i kandidatu za predsjednika GO HDZ-a Samobor koji je bio u timu Damira Mikuljana za izbornu utrku HDZ-a Zagrebačke županije, brisanje članova sa biračkog spiska te lažnih doktora i zubatih povijesničara sada samo dobili i lažnog HDZ-ovca.
Naime, Ilija Tokić koji je bio kandidat za predsjednika OO HDZ-a Brdovec a koji je u timu uhićenog i osumnjičenog u okviru policijske akcije u aferi Janaf gradonačelnika Velike Gorice Dražena Barišića, te aktaulnog gradonačelnika Željka Turka uopće nije član HDZ-a.
Općina Brdovec je  među tri najveće općine Zagrebačke županije koja graniči sa gradom Zaprešićem, a Tokić je tu obnašao dužnost tajnika HDZ-a Brdovec iako nikada nije bio učlanjen u HDZ, nema ga niti u jednoj bazi, niti na jednom spisku, niti je ikada platio članarinu. Da apsurd bude veći znamo da je bivši tajnih HDZ-a Gordan Jandroković prijetio svim članovima HDZ-a koji nisu platili članarinu i dužnosničke obveze prema stranci da neće biti u mogućnosti se uopće kandidirati niti za jednu funkciju, kad ono gle čuda Tokić nije niti član HDZ-a a obnašao je razne funkcije unutar organizacija pa čak i tajnika. No, nevjerojatna činjenica je da taj lik je danas uredno izabarani predsjednik OO HDZ-a Brdovec a nije član te stranke. Stoga, nameće se pitanje kako je ovo uopće moguće.
Tokić je lažni i ilegalni član stranke na raznim funkcijama a to nitko ne zna. Svašta se javnost posljednjih mjeseci nagledala i naslušala iz Zagrebačke županije od tima Barišića i Turka ali ovo je definitivno vrhunac gluposti.
Kako saznajemo od izvora bliskom vrhu stranke u središnjici HDZ-a bili su izbezumljeni kad su to saznali te da će se izbori biti poništeni i ponovo ponovljeni. Kad ovako nešto vidite, pitate se što je bilo onda na drugim biračkim mjestima, ali fascinantno je to, kako su dečki iz HDZ-a opušteni na ovoj županiji. Njima ništa nije problem tajni klubovi, mito, korupcija, lažno predstavljanje, prijetnje ali na sve to niti funkcije pod okriljem i blagoslovom vrha stranke.