Home Lifestyle Nakon celebrity znanstvenika sad imamo i instagram zvjezdice koji poput Vlatke Pokos sa sigurne udaljenosti dijele lekcije Hrvatima

Nakon celebrity znanstvenika sad imamo i instagram zvjezdice koji poput Vlatke Pokos sa sigurne udaljenosti dijele lekcije Hrvatima

by Ante R.

Bivša pjevačica i voditeljica Vlatka Pokos iz Toronta se osvrnula na trenutno stanje u Hrvatskoj. Njezin status prenosimo u cijelosti.

“Gledam ovu noćnu moru koja se odvija u mojoj domovini i to je ono čega sam se bojala.

Imam nekoliko stvari za reći: mjere djeluju, živi dokaz je Kanada, koja ima tek nešto vise oboljelih od Hrvatske iako je deset puta veća.

Kafići, barovi i restorani SU ŽARISTA ZARAZE i u to nema sumnje. U Kanadi im je odavno ograničen rad! Trenutno to znači da su zatvoreni.

Isto kao i shopping centri! Kanađani su disciplinirani i to daje rezultate.

Slušam ovo jadno cviljenje o tome da su kafići smisao života u Hrvatskoj i ne mogu doći k sebi! Ljudi umiru! Umiru u mukama, ne mogu disati!

Doista, zar je Hrvatska toliko jadna i površna da ne može preživjeti bez kafića, pokazivanja i tračanja??!! Može li jadnije?

Zašto ne pokušate pročitati dobru knjigu, vježbati kod kuće i posvetiti se vlastitom odrastanju? Da zbog vas netko ne umre. Moguće je!

Onima koji govore da ‘ionako umiru stari’ želim da ih tako tretiraju kad postanu stari. Jer sve nas to čeka!”, ogorčeno je poručila Pokos iz Kanade.