Home Izdvojeno Uzrujani Bitorajac reagirao na odluku Stožera: ‘Zatvoreno. Propada. Otkazi. Letargija’

Uzrujani Bitorajac reagirao na odluku Stožera: ‘Zatvoreno. Propada. Otkazi. Letargija’

by Ante R.

Glumac je objavio niz fotografija koje prikazuju njegove razne uloge i na taj način izrazio svoje nezadovoljstvo.

Nacionalni stožer civilne zaštite donio je odluku da sve mjere koje su bile na snazi i dalje ostaju aktualne do 31. siječnja na svom se Facebooku oglasio i glumac Rene Bitorajac. Glumac je objavio niz fotografija vlastitih uloga i na taj način izrazio svoje nezadovoljstvo.

 

“Ovo su samo neke od reakcija na današnje NE popuštanje bilo kakvih mjera. Koja je vaša reakcija?” napisao je uz niz fotografija na kojima je poprilično uzrujan. Objavu je dopunio i heštegovima: “Reka je ne može. Zatvoreno. Propada. Otkazi. Letargija. Dućani mogu. Dokle. Kazalište stoji. Moratorij košta. Psihoza. Pa kaj si ti lud”.

Foto Facebook

Inače, ovo nije prvi put da Bitorajac reagira na odluke Stožera. Nedavno se osvrnuo i na odluku o zatvaranju teretana. – Nema više vježbanja po dvoranama i teretanama…

Drugim riječima, vježbat ćemo…., napisao je Rene pokraj fotografije na ojoj rukom pokazuje na hlačice na kojima je oslikan muški spolni organ.

Nakon uvođenja propusnica pratitelje je nasmijao videom u kojem sjedi u automobilu i razgovara s policajcem koji ga je zaustavio radi provjere.

“Policija samo radi svoj posao, ali ovo s propusnicama mi je živa katastrofa! Kaj nije?” napisao je tad u opisu videa te je objasnio da se radi o vicu koji je snimio na setu filma, donosi Večernji.