Home Izdvojeno Hrvoje Zekanović : “Iza teškog, četverogodišnjeg Domovinskog rata država je napravila sjajan posao, pokazala se kao snažna i suverena”.

Hrvoje Zekanović : “Iza teškog, četverogodišnjeg Domovinskog rata država je napravila sjajan posao, pokazala se kao snažna i suverena”.

by Ante R.

Hrvoje Zekanović naglašava kako Hrvatski suverenisti smatraju da je hrvatska država iza teškog, četverogodišnjeg Domovinskog rata napravila “sjajan posao, pokazala se kao snažna i suverena”.

“Svim je građanima uspjela omogućiti krov nad glavom i to treba pohvaliti. Međutim, moramo vidjeti je li tu bilo propusta”, istaknuo je i poručio da njegova stranka podržava istragu po tom pitanju, ali da su u povjerenstvu “jednom nogom, nisu u potpunosti”.

Kolegama koji su pokušali kritizirati samo jednu stranu Zekanović je poručio je ne zaborave da su i mnogi SDP-ovi načelnici participirali u obnovi te da je obnova išla i u vrijeme Vlade premijera Ivice Račana.

“Tako, ne samo da su HDZ-ove garniture krive, jer ako ćemo gledati političku odgovornost moramo zagrebati i u SDP”, rekao je Zekanović.

Najavio je i kako će suverenisti tražiti od Hrvatske komore građevinskih inženjera da se oduzmu licence inženjerima koji su radili nadzor i dopustili obnovu kakva se dogodila kod nekih objekta.

Hina