Home Izdvojeno Anto Đapić za Hrvatski glasnik: Zoran Milanović ustrajan je u zaoštravanju svog stava kojim ne priznaje legitimitet i legalnost proslavljene postrojbe i čuvara njene tradicije!

Anto Đapić za Hrvatski glasnik: Zoran Milanović ustrajan je u zaoštravanju svog stava kojim ne priznaje legitimitet i legalnost proslavljene postrojbe i čuvara njene tradicije!

by Ante R.

Napuštanje protokola prigodom obilježavanja Masleničke bitke od strane predsjednika države Zorana Milanovića, a zbog pojavljivanja predstavnika udruga HOSa sa svojim ratnim oznakama nije posebno iznenađenje!

Zoran Milanović ustrajan je u zaoštravanju svog stava kojim ne priznaje legitimitet i legalnost proslavljene postrojbe i čuvara njene tradicije! Potpora koju mu je dao Milorad Pupovac očekivana je, kao i izneseni zahtjevi Pupovca prema zabrani korištenja HOSovog znakovlja u javnom prostoru, a jasno je da su ti zahtjevi upućeni prema hrvatskoj vladi! Jasno je kako nam predstoji razdoblje nove velike bitke za Domovinski rat!

Jesmo li spremni za taj politički boj koji moramo prihvatiti!? Koliko nas uopće ima spremnih ne odustati od sebe i naših poginulih vitezova? Vrijeme će vrlo brzo pokazati! Svatko od nas bit će suočen sa ispitom vlastite savjesti, bez izuzetaka! Nitko nema pravo stajati po strani! Nema predaje! ZDS!