Home Izdvojeno Branko Bogdanović: Na putu skakavaca

Branko Bogdanović: Na putu skakavaca

by Ante R.

„Izjave koje navode naše građane starije od 65 godina da preispituju cjepivo AstraZenece su štetne. Pogrešne. Ova izjava je katastrofalna. Ne dolazi u obzir da nam županijske razine pričaju nešto što ne stoji i zbunjuju ljude. Zakonski će se to regulirati čim prije izmjenama zakona o Nastavnim zavodima za javno zdravstvo. Ni inače nisam zadovoljan time što županijski zavodi nisu hijerarhijski subordinirani Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo”, rekao je premijer, prenosi HRT“.

 

Mlada Greta Tunberg pita državnike cijelog svijeta „kako se usuđujete“ misleći pri tome na djela ili nedjela koja čine planeti a posredno i civilizaciji u cjelini. Ja skroman i mali pitam našeg plemenitog, milostivog Premijera kako se usudite subordinirati, asimilirati i podčiniti Nastavne zavode za javno zdravstvo gradova i županija?

Tko vam je dao pravo ustrojavati centre zaštite lokalnog pučanstva od bolesti i ugroza za zdravlje na način da zakonom podredite njihov rad Zagrebu ili komu već? Onda se sjetim da Vi možete što hoćete, možete jer ste subordinirali policiju, vojsku, sudove, DORH, stranačku „vojsku“ ali ste zaboravili kako prolaze oni koji uzimaju mač u svoje ruke.

Niste zadovoljni pendrekom kojim zbog i radi vas vjerni ministar „redarstva“ maše iznad glava građana niste zadovoljni jer narod se i dalje buni, govori, piše neprimjerene komentare kontra Vaše svetosti. Ma znate što idite k Vragu, i Vi i Vaša svita idite za milijunima koji se istaču iz ove napaćene zemlje.

 

Zlo i pošast donijeli ste u moju Slavoniju i Baranju pod krinkom brige, pod krinkom „Projekta Slavonija, Baranja i Srijem“. Kontinuirano proizvodite i pogodujete agresiji tajkuna na industrijsku baštinu Osijeka.

Skakavci, tama i na posljetku smrt nas čeka jer mi to zaslužujemo. Vi ste naša greška vi i vaša politika podobnosti. Ova malobrojna inteligencija razumije da nije greška u Državi, Vladi, lokalnim mangupima, nego grešku činimo mi koji vas iz izbora u izbore biramo i dovodimo na pijedestal vlasti. Dovodimo svakojake mediokritete, neznalice i dupeglavce svih vrsta i podvrsta samo zato jer ste Vi to tako poslagali, gospodine Premijeru.

Kojim pravom provodite monarhističku politiku u ovoj slobodnoj zemlji, kojim pravom vladate umjesto da služite? Nažalost, najveća tvornica šećera u ovome dijelu Europe uskoro prestaje s radom, pa ne možemo ostati ravnodušni no to Vama nije drama jer ste svjedočili nestajanju brojnih vrijednih tvrtki za Vašega mandata..

Probuditi će se inat ali ne onaj iz pjesme već pravi ljuti odgovor Naroda koji ste ujarmili za svoje investitore i bjelosvjetske hohštaplere, probuditi će se i olovkom će Vas srušiti sa Trona. Olovka na biračkom mjestu je najoštriji mač kojega se vaša svita užasava. Kao skakavci će poletjeti na slijedeću ledinu ali daleko od nas ako Bog da.

La familija, ovršna mafija, jedan od stupova koruptivne države ostala tri stupa neću navoditi jer narod i bez moga prozivanja zna i osjeti na čemu Država počiva. Dovedite se gospodine Premijeru u red poradi nas Građana, poradi opstojnosti Države.

Branko Bogdanović Hrvatski glasnik