Predsjednica OO HDZ-e Erdut Snježana Brzica dala ostavku na mjesto predsjednice OO HDZ-a Erdut i sve stranačke dužnosti.

Privatna kolekcija

Nakon skoro devet godina na funkciji predsjednice OO HDZ-e  u općini Erdut i  do nedavno pomoćnica ministra turizma Snježana Brzica dala je ostavku na sve funkcije u svojoj stranci.

Vladavina zakona kako se često priča ili piše u medijskom prostoru nije previše bitna za pripadnike HDZ-e. Ova sada već bivša predsjednica i pomoćnica ministra po našim informacijama je upravo suprotno dokazala i učinila.

 

Tražila je zamislite i stavila na dnevni red preispitivanje prebivališta trenutnog dužnosnika tj zamjenika načelnika u općini Erdut iz redova hrvatskog naroda i time uzburkala ionako turbulentno predizborno ozračje. Njeno postupanja i inzistiranje na provođenju Zakonu o prebivalištu a time i Statutu stranke koji po prebivalištu određuje kojem temeljnom ogranku stranke pripada taj član je sasvim poželjno i sukladno zakonima.

Međutim, opće je poznato da iz redova  HDZ ali i drugih stranaka postoje lokalni dužnosnici čije prebivalište nije u toj općini već u obližnjem većem gradu i to se svima tolerira. Svi ti dužnosnici imaju samo formalno prebivalište u toj općini.

Komentari