Home Izdvojeno Stjepo Bartulica predsjednik Kluba DP o inicijativi opoziva Milanovića: Plenkovićevu izjavu o mogućem opozivu predsjednika Republike treba staviti na svoje mjesto.

Stjepo Bartulica predsjednik Kluba DP o inicijativi opoziva Milanovića: Plenkovićevu izjavu o mogućem opozivu predsjednika Republike treba staviti na svoje mjesto.

by Ante R.

Predsjednik Kluba Domovinskog pokreta u Saboru Stjepo Bartulica iznio je stav Kluba Domovinskog pokreta oko mogućeg opoziva Zorana Milanovića.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

 

Plenkovićevu izjavu o mogućem opozivu predsjednika Republike treba staviti na svoje mjesto.

 

Prvo, stalno ističe stabilnost kao glavno postignuće, a sad ide u vrijeme teške krize na rušenje izabranog predsjednika.

 

Drugo, HDZ sustavno uništava hrvatske institucije i glavni je generator korupcije i siromaštva u Hrvatskoj, a sad glume zgražanje zbog obračuna Milanovića s Pupovcem.
Podsjećam da su HDZ i SDP bili zajedno žestoko protiv izmjene izbornog zakona koji omogućuje Pupovcu takve poluge moći da određuje odnose u visokoj politici.

 

Treće, žalosno je da je jedan Šeks i dalje čimbenik u našoj politici. To je jasan znak da su naše tzv. “elite” potpuno zakazale i otuđene su od običnih ljudi.

 

Umjesto državnika, nakon Tuđmana, Hrvatska ima politikante i poslušne “europejce” koji nisu u stanju voditi naš narod.
Razina neodgovornosti i licemjerja je šokantna!