Home Izdvojeno Nakon odlaska iz studija N1 Kerum poručio: Ni većim frajerima nisam to dopuštao

Nakon odlaska iz studija N1 Kerum poručio: Ni većim frajerima nisam to dopuštao

by Ante R.

Nakon što je isprovociran pitanjem urednika Igora Bobića, Željko Kerum napustio studio emisije N1 Studio uživo, o tom se događaju oglasio na svom profilu na Facebooku.

“Dragi prijatelji, danas sam gostovao uživo u emisiji N1. Tema su trebali biti predstojeći lokalni izbori u gradu Splitu”, napisao je Željko Kerum na Facebooku i dodao:

“Novinar Igor Bobić meni, kao jednom od favorita predstojećih izbora i kandidatu za gradonačelnika, postavlja pitanje: “Tko će pobjedit Puljak ili Mihanović?”

Ako već ima takav stav zašto me uopće zove u emisiju? S profesionalne i ljudske strane takvo pitanje je krajnje nepristojno, bezobrazno i pristrano. U životu nisam dopuštao ni puno većim frajerima od gospodina Bobića da toliko podcjenjivački pričaju sa mnom. Naravno da sam napustio emisiju i ne planiram više uopće davati izjave za tu televiziju. Baj, baj Bobiću!”

Podsjetimo, kandidat za gradonačelnika Splita Hrvatske građanske stranke, Željko Kerum, gostovao je vrlo kratko u N1 Studiju uživo.

Pitanje hoće li Mihanović ili Puljak biti gradonačelnici ga je isprovociralo pa nije htio odgovoriti više ni na pitanje kako procjenjuje vlastite šanse.

“Odakle vam pravo da me to pitate? Zašto me zovete ako me unaprijed eleminirate? Imate li nalog? Jeste li podmićeni? Upristojite se. Vi ste smiješni. Ako vam je Trogrlić ili Relković dao neku kunu, uzmite, pojedite ćevape… Baj baj”, rekao je i otišao, prenosi N1.