Home SportRibolov U LOKVAMA ODRŽAN MEĐUNARODNI KAYAK FISHING CUP Lokvarska pastrva 2021.

U LOKVAMA ODRŽAN MEĐUNARODNI KAYAK FISHING CUP Lokvarska pastrva 2021.

by Ante R.

Zahvaljujući Kay-FCu (Kayak Fishing Croatia) od 19. do 20. lipnja održan je tadicionalni IV. međunarodni Kayak Fishing Cup – Lokvarska pastrva 2021. Međunarodni Kayak Fishing Cup – Lokvarska pastrva je otvoreno međunarodno natjecanje u lovu varalicom iz kajaka, pokrenuto s namjerom popularizacije varaličarskog ribolova iz kajaka s “ulovi & pusti” pristupom. Organizator natjecanja je “IFC MEDITERAN” iz Zagreba, a domaćin je bio ŠRK “Lokvarka” Lokve i općina Lokve. Ovo jedinstveno natjecanje u nas u spineraškom ribolovu iz kayaka, koje je inače veoma popularno u svijetu, održano je na Mrzloj Vodici (malo jezero). Zanimanje za natjecanje bilo je veliko, pa se natjecalo čak 13 natjecatelja.

Samo natjecanje održano je po izrazito vrućem vremenu koje je u samim kayacima bilo veliko opterećenje za ribolovce u punoj opremi te je izazivalo veliku energiju natjecatelja.

 

Natjecalo se dva dana i to u subotu poslije podne i u nedjelju prije podne te je nakon va ribolova poredak bio

1. Josip Pecigoš 74 boda štuka

2. Mario Ferina 68 bodova pastrva

3. Domijan Čop 65 bodova štuka

4. Luka Brnčić 62 boda štuka

5. Sandi Zbačnik 59 bodova pastrva

 

Osim posebnih nagrada za najbolje, organizator natjecanja IFC Mediteran iz Zagreba osigurao je nagrade za sve natjecatelje bez obzira na plasman.

 

 

Foto IFC Mediteran