USKOK istražuje Severinu zbog poruka vještaku? Pjevačica je objavila poruke pa ih obrisala

Instagram

Severina je u utorak ujutro na Instagramu objavila niz poruka i opisala kako se našla s vještakom na Maksimiru i optužila ga da radi kontra nje…

 

Prema pisanju Nacionala, USKOK istražuje je li Severina Kojić, boreći se za skrbništvo, počinila teško kazneno djelo seksualne ucjene i zastrašivanja vještaka psihijatra prijetećim porukama. Navode kako psihijatar koji je supotpisao nalaz protiv Severine, a bio pod pritiskom i jedne i druge strane, u najnovijoj istrazi surađuje s USKOK-om.

Severina je u utorak ujutro na Instagramu objavila niz poruka i opisala kako se našla s vještakom na Maksimiru i optužila ga da radi kontra nje.

– Tu sam, imam šiltericu, na ulazu u veliki park – piše Severina u navodnim porukama vještaku Vladimiru Grošiću. U statusu navodi kako je podignuta istraga protiv njega jer je na nezakonit način pisao nalaz.

Tvrdi kako je sve prijavila USKOK-u. Ubrzo je te poruke izbrisala s društvenih mreža.

Nekoliko minuta nakon toga, objavila je nove poruke u kojima tvrdi kako su cijelim slučajem zgrožene i ona i njena odvjetnica, a kako se na vještakov nagovor našla s njim u parku Maksimir ‘radi svog diteta’. Kaže da joj je rekao da sjedne na klupu i priopćio da su mu prijetili ‘od vrha do dna’. Nedugo zatim, i to je izbrisala s Instagrama.

nedavno postupak izvanrednom upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, podružnice Maksimir, vezano uz slučaj Severine Vučković. Ona je tada iznijela optužbe na račun sustava socijalnog rada zbog svega što je doživjela u borbi za skrbništvo. Osim bivšeg partnera, prozvala je i Centar za socijalnu skrb, pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i njegove bliske suradnike, prenosi 24sata.