Home Lifestyle USKOK istražuje Severinu zbog poruka vještaku? Pjevačica je objavila poruke pa ih obrisala

USKOK istražuje Severinu zbog poruka vještaku? Pjevačica je objavila poruke pa ih obrisala

by Ante R.

Severina je u utorak ujutro na Instagramu objavila niz poruka i opisala kako se našla s vještakom na Maksimiru i optužila ga da radi kontra nje…

 

Prema pisanju Nacionala, USKOK istražuje je li Severina Kojić, boreći se za skrbništvo, počinila teško kazneno djelo seksualne ucjene i zastrašivanja vještaka psihijatra prijetećim porukama. Navode kako psihijatar koji je supotpisao nalaz protiv Severine, a bio pod pritiskom i jedne i druge strane, u najnovijoj istrazi surađuje s USKOK-om.

Severina je u utorak ujutro na Instagramu objavila niz poruka i opisala kako se našla s vještakom na Maksimiru i optužila ga da radi kontra nje.

– Tu sam, imam šiltericu, na ulazu u veliki park – piše Severina u navodnim porukama vještaku Vladimiru Grošiću. U statusu navodi kako je podignuta istraga protiv njega jer je na nezakonit način pisao nalaz.

Tvrdi kako je sve prijavila USKOK-u. Ubrzo je te poruke izbrisala s društvenih mreža.

Nekoliko minuta nakon toga, objavila je nove poruke u kojima tvrdi kako su cijelim slučajem zgrožene i ona i njena odvjetnica, a kako se na vještakov nagovor našla s njim u parku Maksimir ‘radi svog diteta’. Kaže da joj je rekao da sjedne na klupu i priopćio da su mu prijetili ‘od vrha do dna’. Nedugo zatim, i to je izbrisala s Instagrama.

nedavno postupak izvanrednom upravnog nadzora nad zakonitosti rada i postupanja Centra za socijalnu skrb Zagreb, podružnice Maksimir, vezano uz slučaj Severine Vučković. Ona je tada iznijela optužbe na račun sustava socijalnog rada zbog svega što je doživjela u borbi za skrbništvo. Osim bivšeg partnera, prozvala je i Centar za socijalnu skrb, pokojnog gradonačelnika Zagreba Milana Bandića i njegove bliske suradnike, prenosi 24sata.