Home Lifestyle Tajnovita Hana Huljić oglasila se na Instagramu, a razlog je svakako poseban

Tajnovita Hana Huljić oglasila se na Instagramu, a razlog je svakako poseban

by Ante R.

Iako se lijepu i talentiranu glazbenicu Hanu Huljić u posljednje vrijeme najčešće spominje u kontekstu ljubavi s Petrom Grašom, kći Tončija i Vjekoslave Huljić prilično je tajnovita po tom pitanju, posebno kad su društvene mreže u pitanju.

Iako nije previše aktivna u viralnom svijetu, posljenjom je objavom na Instagramu razveselila brojne pratitelje, a povod je njezin 31. rođendan. Tom je prilikom objavila fotografiju na kojoj još kao mala djevojčica puše u svjećice na torti.

 

Inače, Hana se već odavno istaknula svojom svestranošću kad je glazba u pitanju, pa je tako još kao studentica Muzičke akademije imala ulogu u domaćoj glazbeno dramskoj seriji “Stella”. Nakon što je diplomirala kao magistrica kompozicije i glazbene teorije neko je vrijeme provela na turneji Kinom s pijanistom Maksim

 

om Mrvicom, a nakon toga bila i prateći vokal u očevom bendu Madre Badessa.

 

Sa svojim je sadašnjim dečkom, a inače simpatijom iz djetinjstva, Petrom Grašom snimila uspješnicu “Srce za vodiča”, a sujdelovala je i u orkestraciji Mise Mediterana koju potpisuje Tonči Huljić. Unatoč glazbenim uspjesima, javnost ipak trenutno najviše intrigira njezina veza s 15 godina starijim kolegom koju su nakon godina prijateljstva započeli ovog ljeta.

Instagram

Prije no što se između Petra i Hane rodila ljubav, oboje su prekinuli dugogodišnje veze, Grašo s pjevačicom Danijelom Martinović s kojom je bio 24 godine, a Hana s pijanistom Tomisavom Šošićem s kojim je u vezi bila deset godina, piše Jutarnji.