Home Lifestyle Evo što je Franka odgovorila na pitanje tko su joj bolji frajeri – Srbi ili Hrvati, odmah je imala spreman odgovor!

Evo što je Franka odgovorila na pitanje tko su joj bolji frajeri – Srbi ili Hrvati, odmah je imala spreman odgovor!

by Ante R.

Franka Batelić osvaja glazbene ljestvice svojim novim hitom “On” koji je snimila sa Sarom Jo, a koji ovih dana promovira u susjednoj nam Srbiji.

 

Naša pjevačica Franka Batelić bila je jedna od gošća srpskog televizijskog showa Ami G u kojem je predstavila pjesmu “On” koju je snimila sa Sarom Jo, a osvrnula se i na svoj brak s Vedranom Ćorlukom.

 

Franka inače nema naviku otkrivati previše detalja o njihovu odnosu i rijetko objavljuje zajedničke fotografije na društvenim mrežama, zbog čega njihov brak dodatno intrigira javnost. No u emisiji ju je voditelj Ognjen Amidžić u jednom trenutku upitao tko su po njezinom mišljenju bolji frajeri, Hrvati ili Srbi, a ona je imala spreman odgovor

 

“Moj suprug je Bosanac, tako da Bosanci”, zaključila je Franka u emisiji

 

.

Otkrila je i kako joj je sada puno lakše i ljepše otkako se Vedran vratio za stalno kući iz Rusije gdje je godinama igrao nogomet za Lokomotiv.

Sad je super jer je doma, ali zapravo je bilo odlično kad je bio u Moskvi jer sam putovala češće. Igrao je u Lokomotivi, Ćorluka, da, sad je pomoćnik trenera naše reprezentacije. Tako da super je, sad više nisam sama s malim, napokon imam supruga”, izjavila je.

Par se sa sinom Viktorom ove godine uselio u luksuznu zagrebačku vilu, koja se prema pisanju domaćih medija, prostire na 1553 četvorna metra i ima tri etaže, a njezina je vrijednost oko 15 milijuna kuna.

Franka je nedavno na društvenim mrežama pokazala kako je ukrasila dom božićnim dekoracijama, a ranije je otkrila i dio interijera, pri čemu je svima zapela za oko predivna kupaonica s bijelom ovalnom kadom te zidovi opločeni sivim pločicama, prenosi Dnevnik.hr