Home Lifestyle IGRATE LI EUROJACKPOT! Slavna proročica objavila koja će tri broja imati čarobne moći u 2022., ali i kojih će šest znakova pratiti sreća

IGRATE LI EUROJACKPOT! Slavna proročica objavila koja će tri broja imati čarobne moći u 2022., ali i kojih će šest znakova pratiti sreća

by Ante R.

Mhoni Vidente, slavna kubanska proročica koju štuju i predano slušaju diljem Južne i Latinske Amerike, objavila je svoja predviđanja za 2022. godinu, pa će tako pripadnike čak šest horoskopskih znakova zasigurno obradovati vijest da im kineski vodeni tigar nosi lijepe stvari.

 

Dakle, radujte se vodenjaci, ovnovi, rakovi, lavovi, strijelci i jarčevi jer će vas, kaže Vidente, fortuna lubiti od glave do pete.

 

“Tih šest znakova bit će povezani s vodenim tigrom, a to će im donijeti puno sreće kroz cijelu narednu godinu”, najavila je ta proročica i otkrila koja će to tri broja imati čarobnu moć kroz 2022.

 

U pitanju su brojevi – 7, 11, 25 – redom društvo koje se može naći na lutrijskim listićima, a¸Vidente je tome dodala da će prevladavajuće boje biti narančasta i tamno plava.

 

Od pozitivnih informacija svakako izdvojimo i to da je Vidente najavila pojavljivanje nove dominantne valute (krenut će iz neke od azijskih zemalja), te da će doći do ponovnog oživljavanja gospodarstva diljem svijeta.

 

 

Nažalost, predskazala je i da će 2022. godina biti godina ratova, te da se potencijalni sukobi ponajprije odnose na Rusiju, Indiju, Južnu Koreju, Venezuelu i Sjedinjene Američke Države.

 

Predsjednika Rusije Vladimira Putina istaknula je kao državnika kojeg će se najviše spominjati, a potom je kazala kako joj je “karta smrti” ukazala na to da će imati utjecaja na predsjednika SAD-a Joea Bidena, predsjednika Meksika Andrésa Manuela Lópeza Obradora i neimenovanog člana britanske monarhije.

 

Što to točno znači, nije precizirala, ali je zato bila vrlo jasna kada je kazala da će klimatske promjene označiti predstojećih 365 dana. U tom smislu na neke od država obrušit će se tsunamiji, uragani, oluje i, citiramo je, stvari koje “nikada nisu viđene na nebu ili zemlji”.

 

“Vodeni tigar dominirat će novcem, klimom i nadasve najmoćnijim svjetskim čelnicima”, zaključila je Vidente, koju samo na YouTubeu prati nešto manje od dva milijuna ljudi, prenosi NET.hr