Home Lifestyle Dobro raspoložena i sređena Kolinda čestitala svima Novu godinu, otkrila i gdje je i kako provela najluđu noć u godini

Dobro raspoložena i sređena Kolinda čestitala svima Novu godinu, otkrila i gdje je i kako provela najluđu noć u godini

by Ante R.

Dobro raspoložena i sređena Kolinda čestitala svima Novu godinu, otkrila i gdje je i kako provela najluđu noć u godini

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarević je putem društvenih mreža čestitala svima Novu godinu i objavila video iz jedne od najomiljenijih zagrebačkih destinacija ovih dana.

 

Kolinda je čestitku snimila u Oktogonu ispred božićnog drvca ukrašenog plišanim medvjedićima koji je bio jedna od najfotografiranijih blagdanskih atrakcija ove godine.

 

Sretna Nova godina svima iz Zagreba, iz Hrvatske”, poručila je svima na hrvatskom i engleskom jeziku u videu.

 

Kolinda je za tu priliku odabrala elegantni kaput s pojasom koji je naglasio njezin vitak struk, a kombinaciju je upotpunila trendi torbom.

Bivša je predsjednica ovih dana bila glavna tema domaćih medija nakon što je na Badnjak prošetala u društvu mladog dekana poslovne škole u kojoj je radila kao savjetnica, a na račun svoje nikad vitkije figure dobila je brojne komplimente. Kada je objavila fotku na kojoj pozira u kožnoj jakni u sklopu kampanje Svjetske zdravstvene organizacije pratitelji su joj pisali da je najljepša žena na svijetu te da prekrasno izgleda, piše Dnevnik.hr