Home Vijesti U Zagrebu nestao otac četvero djece, u Splitu 43-godišnjakinja

U Zagrebu nestao otac četvero djece, u Splitu 43-godišnjakinja

by Ante R.

U nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a RH u posljednjih nekoliko dana prijavljeni su nestanci dviju osoba – Dragana Marića (41) iz Zagreba te Angele Jurčević (43) iz Splita.

Nestanak Dragana Marića je prijavljen 5. siječnja 2022. U trenutku nestanka osoba je bila odjevena u sivu zimsku jaknu, crni donji dio trenirke, tamnoplave tenisice sa zelenim vezicama.

Visok je 170 centimetara. Jače je tjelesne građe, kosa mu je crna i gusta, a oči smeđe.

Nestali.hr

“U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese nestali@nestali.hr”, objavljeno je.

Obitelj moli za pomoć

Supruga nestalog Dragana objavila je na Facebooku poziv za pomoć.

“Molim vas za pomoć, ako ga je itko vidio ili ima korisnu informaciju, da se javi na broj 091/2703-986 ili na 192. Nestao je otac četvero djece, zadnji put viđen na Savskom mostu.

Prilikom nestanka bio je odjeven u sivu zimsku jaknu, svijetlo sivih rukava i leđa. Crna trenirka i tamno plave tenisice zelenih vezica. Molim vas dijelite i hvala za svaku informaciju”, objavila je na Facebooku Ivana Marić.

“Policija je našla njegov mobitel, ali njega nisu. Od ponedjeljka do srijede mobitel je bio ugašen jer sam ga pokušala zvati, dok ga oni u srijedu nisu upalili. Pod velikim je stresom bio zbog posla i situacije u kojoj se nalazimo, ali nije čovjek koji bi samo otišao i ostavio nas. Neki su ga vidjeli u tramvaju, dok sam dobila i poziv da je u ponedjeljak bio na Savskom mostu na fast foodu”, kazala je supruga za 24 sata.

“U ponedjeljak je otišao s djecom u park i bio tamo dva-tri sata. Kada su se vratili doma, on je pričao s nekim na mobitel i doimao se jako nervozan, rekao je da ide u grad i da će se vratiti. Više ga nije bilo”, dodala je.

U subotu u Splitu nestala 43-godišnjakinja

U subotu 8. siječnja u Splitu je nestala 43-godišnja Angela Jurčević, objavljeno je na stranici Nestali.

Angela je visoka 160 centimetara i ima tamnoplavu kosu te smeđe oči. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bila je odjevena u sportsku odjeću i obuću crne boje i crni prsluk od jakne bez rukava.

Nestali.hr

Ako imate informacije o nestaloj ženi obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovite na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Policajci su cijelu noć pretraživali Žnjan, a potraga na tom području se nastavila i tijekom dana, piše Dalmacija Danas. Uz policiju, u potrazi za nestalom Splićankom su i vatrogasci.