Home Vijesti VIDEO Plenković izvrijeđao Mostovce koji rastu u anketama: Parazitske i profiterske inicijative koje dobivaju potporu građana

VIDEO Plenković izvrijeđao Mostovce koji rastu u anketama: Parazitske i profiterske inicijative koje dobivaju potporu građana

by Ante R.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je u obilasku Splita i Dubrovnika, a stići će i do gradilišta Pelješkog mosta u Komarni.

 

“HDZ je u sedmoj kalendarskoj godini mandata i biti sve ove godine ispred drugih stranaka je poruka svima da smo tu da radimo, da rješavamo probleme, da dižemo ekonomiju. Proces obnove je jedan od onih koji treba ići brže i aktivnije i radit ćemo na tome da obnova Banovine ide brže”, rekao je Plenković komentirajući najnoviji CRO Demoskop koji je objavio RTL.

 

 

Komentirajući rast popularnosti Mosta na krilima referendumske inicijative protiv COVID potvrda, kazao je da ne zna zašto takve akcije dobivaju potporu građana, ali da je očito da dobivaju.

 

 

“To su te parazitske i profiterske inicijative koje dobivaju potporu građana. Ne znam zašto, ali je tako. Moja je poruka: ne slušajte tlapnje i dezinformacije, cijepite se, uzmite booster dozu… Sve su to prividi koji će se raspršiti”, kazao je premijer, piše RTL.