Home Svijet Je li Macron prevario suprugu s muškarcem. Brigitte u šoku!

Je li Macron prevario suprugu s muškarcem. Brigitte u šoku!

by Ante R.

Prva dama Francuske, Brigitte Macron, primila je anonimni telefonski poziv u kojem se navodi da je njezin suprug, predsjednik Emmanuel Macron, bio ‘s ljubavnikom’, prenosi Daily Mail.

 

Poruka je do 68-godišnjakinje došla unatoč vrhunskim sigurnosnim provjerama na svim njezinim uređajima, a glasila je: ‘Znam da je tvoj muž trenutno s muškarcem.’

 

Politički komentator Nicolas Prisette kazao je to u novom dokumentarcu pod nazivom ‘U paklu predsjedničkih kampanja’ na BFM-u – najpopularnijem francuskom TV kanalu.

 

U dokumentarcu se iznose i česte skandalozne glasine o osobnom životu para, uključujući tvrdnje da je Brigitte Macron zapravo rođena kao muškarac.

 

Par se prvi put upoznao 1993. godine, kada je Macron kao 15-godišnjak došao na srednjoškolski sat književnosti kod 39-godišnje Brigitte u Amiensu u Francuskoj.

 

Brigitte se 2006. godine razvela od svog supruga, s kojim ima troje djece, a 2007. udala se za 24 godine mlađeg Macrona.

 

Senator Francois Patriat, član Macronove stranke ‘Republika u pokretu’, potvrdio je da je Brigitte ostala shrvana telefonskim pozivom u kojem se navodi da je njezin 44-godišnji suprug bio s ljubavnikom.

 

Patriat ističe kako je prva dama nakon tog incidenta rekla prijateljima: ‘Shvaćate li što se usuđuju reći? Nećemo biti pošteđeni ničega. Bila sam tužna i šokirana kad sam to čula, ali nastavit ćemo.’

 

Razlika u dobi od 24 godine između supružnika oduvijek je izazivala probleme, pogotovo jer su svoju vezu započeli kada je Emmanuel još bio školarac. Afera s tada udanom učiteljicom i majkom troje djece izazvala je skandal, a u svom političkom manifestu ‘Revolution’, predsjednik Macron opisao je njihovu ljubav kao ‘često tajnu, često skrivenu, koju su mnogi pogrešno shvatili’.

 

Macron je nakon toga poslan u Pariz kako bi nastavio školovanje, no par se nastavio viđati sve dok se Brigitte konačno nije razvela. Njezin prvi suprug, André-Louis Auzière, odselio se iz obiteljske kuće u Amiensu i otišao živjeti u Lille.

 

Odvjetnici gospođe Macron prošlog mjeseca pokrenuli su pravni postupak zbog tvrdnji desničarske publikacije koja je objavila u prosincu neutemeljene glasine o tome da je Brigitte Macron transrodna osoba koja je zapravo rođena kao muškarac.

 

Unatoč svim aferama, Macron je i dalje favorit za ponovnog predsjednika Francuske na izborima koji će se održati u travnju.

 

Posljednje ispitivanje javnog mnijenja pokazalo je da bi mogao dobiti 26 posto glasova u prvom krugu, daleko ispred njegove najbliže suparnice, kandidatkinje Nacionalne fronte, Marine Le Pen, koja je u anketama osvojila 17 posto, prenosi Jutarnji.