Home Sport NA POMOLU VELIKI PREOKRET Australci ekspresno izbacuju Đokovića? Sud donio novu odluku, slijedi noćna drama!

NA POMOLU VELIKI PREOKRET Australci ekspresno izbacuju Đokovića? Sud donio novu odluku, slijedi noćna drama!

by Ante R.

Srpski tenisač nastavlja svoju borbu za ostanak u Australiji i igranje prvog Grand Slama u sezoni

 

 

Što se petka tiče, bilo po hrvatskom, bilo po australskom vremenu, stvari su poprilično jasne glede afere koju je prouzročio dolazak Novaka Đokovića u Australiju, na prvi ovosezonski Grand Slam turnir.

 

Nakon što mu je ministar imigracije Alex Hawke diskrecijskim pravom poništio vizu za boravak u zemlji, Đoković se u 22 sata po našem, odnosno u subotnjih 8 ujutro po lokalnom vremenu mora javiti u Imigrantski ured, gdje će ponovno biti smješten, kao i u trenucima kada je sletio na australsko tlo.

 

Međutim, u međuvremenu se dogodila jedna znakovita promjena. Umjesto u nedjelju u 9 ujutro, prvo saslušanje na Federalnom sudu kojim će predsjedati David John O’Callaghan, prebačeno je na subotnjih 10.15 sati, odnosno noćas u 00.15 po našem vremenu.

 

Federalni sud najavio je i video livestream suđenja, (nije poznato hoće li i sam Đoković putem video-veze biti dijelom saslušanja), ali je jasno da se sudski proces želi završiti čim je ranije moguće. A to sigurno nije dobra vijest za Noleta.

 

Neki izvori tvrde da se brzinom Đokovića nastoji “što prije otpremiti i deportirati iz zemlje”, a javnost će brzo saznati epilog čitave 10-dnevne sage i zbog toga što prvi Grand Slam turnir sezone počinje u ponedjeljak, prenose Sportske novosti.

Pročitajte više na Hrvatskom glasniku