Home Gospodarstvo Usluge Financijske agencije koristite i dok ste u pokretu. Aplikacija mFina zamišljena je kako bi bila vaš dobar poslovni suradnik

Usluge Financijske agencije koristite i dok ste u pokretu. Aplikacija mFina zamišljena je kako bi bila vaš dobar poslovni suradnik

mFina aplikacija nudi brojne usluge Financijske agencije u malome. Izvrsna je za poduzetnike, ali i za sve koji žele znati više

by Ante R.

Usluge Financijske agencije koristite i dok ste u pokretu. Aplikacija mFina zamišljena je kako bi bila vaš dobar poslovni suradnik. Da se radi o vrlo korisnoj aplikaciji najbolje govori činjenica da je preuzeta više od 21.000 puta, a kroz godinu ima oko 2500 aktivnih korisnika.

Tražite li novi posao ili imate potencijalnog novog klijenta, tvrtku, lako možete sve što vas zanima provjeriti na m-Info.BIZ-u i saznati kako su poslovali posljednjih godina, kolike su im plaće, jesu li blokirani ili u postupku predstečajne nagodbe. Ova usluga ujedno je i jedna od najčešće korištenih na aplikaciji.

mFina djeluje kao produžena ruka vašem digitalnom poslovanju, pa kroz nju možete provjeravati svoje ulazne i izlazne račune te primljene dokumente uz pomoć m-Validatora. On provjerava ePotpise i ePečate koje primate i na taj način možete biti sigurni da je sva dokumentacija uredna.

Tražite li novu nekretninu ili pokretninu, na mFini možete jednostavno provjeriti što je novo na m-Očevidniku. Dovoljno je upisati županiju i grad koji pretražujete i prikazat će vam se trenutno dostupne nekretnine na dražbi.

Putem aplikacije možete saznati i adrese Fininih poslovnica, preračunati valute ili provjeriti adrese javnih institucija. Registracija na aplikaciju mFina nije potrebna, a jednake opcije nudi na IOS i Android sustavima. Kontinuirano se nadograđuje novim funkcionalnostima na korist svih njenih korisnika.