Home Lifestyle Saša Broz emotivnom objavom obilježila godišnjicu smrti svog djeda, Josipa Broza Tita

Saša Broz emotivnom objavom obilježila godišnjicu smrti svog djeda, Josipa Broza Tita

by Ante R.

Na današnji dan prije 42 godine, nekoliko dana prije 88. rođendana preminuo je Josip Broz Tito. Mnogi se sjećaju kako je vijest o njegovoj smrti na televiziji objavio čuveni Miroslav Lilić. Titova obitelj, točnije voljena unuka prisjetila se tog dana

 

Hvaljena redateljica na društvenim mrežama je objavila video s njihovim zajedničkim fotografijama, a u opisu videa Saša Broz stavila je emoji srca.

 

‘Često ga se sjetimo i to tijekom intimnih obiteljskih situacija i druženja. Nije jednostavno artikulirati kako i na kakav način nedostaje jer je prošlo puno godina od njegovog odlaska, ali svakako je to intenzivna mješavina emocija i nostalgije’, izjavila je prošle godine u povodu 41. godišnjice smrti Tita za Jutarnji list.

 

Saša Broz je dodala da je ‘sretna kad netko u njoj prepozna neki djedov detalj’. Rekla je kako ona i doživotni predsjednik SFRJ nisu imali uobičajen odnos jer ‘on nije bio običan djed’. Za odličan uspjeh u školi joj je poklonio papagaja Kokija.

Podsjetimo, Josip Broz Tito je imao dvoje djece: sinove Žarka i Aleksandra Mišu, i uz Sašu još petero unuka: Josipa Jošku, Zlaticu, Edvarda, Svetlanu i Andreja.

Video možete vidjeti OVDJE