Home Politika ‘ZNATE ZAŠTO ME ZOVU PAJSER?’ Beljak otkrio istinu naciji: ‘Evo odgovora za ekipu koja stvarno ne zna’

‘ZNATE ZAŠTO ME ZOVU PAJSER?’ Beljak otkrio istinu naciji: ‘Evo odgovora za ekipu koja stvarno ne zna’

by Ante R.

Predsjednik HSS-a Krešo Beljak često na svom Facebook profilu komentira političke aktualnosti, a u najnovijoj objavi otkrio je kako su se prijatelji našalili na njegov račun.

Naime, prije nekoliko godina otkrilo se kako je u mladosti provaljivao u automobile. O tome je 2016. godine govorio u emisiji Nedjeljom u 2.

“Napravili smo glupost. Bio je to rezultat veće količine alkohola i lošeg društva”. Tako je tada i sam priznao ono o čemu se pisalo u medijima, a to je da su ga 1999. ulovili kako provaljuje u automobile.

“Ne ponosim se time, ali to me cijepilo protiv budućih gluposti”, rekao je Beljak. Naravno, oni koji ga ne vole, tu mu činjenicu nikada neće prestati spočitavati. U nizu blaćenja, pojavile su se i priče pajseru, a Beljaku nije preostalo ništa drugo nego da se s time suoči i poneki put našali na svoj račun.

“Zašto me zovu pajser?”, započeo je Beljak objavu na Facebooku.

“Evo odgovora za ekipu koja stvarno ne zna:

Zato jer sam popljačako i rasprodao Hrvatsku. INU, Plivu, Agrokor, telekom, sve banke, naftovod i bušotine sam dao Mađarima, sramotim Hrvatsku veličajući ustaške koljače, uništio sam poljoprivredu, brodogradilišta i još puno toga. Pajserom, naravno.

Kojeg su mi jučer poklonili prijatelji, koji znaju da ga do jučer zapravo nikad uopće nisam niti držao u rukama”, napisao je predsjednik HSS-a, prenosi Dnevno.hr.