Home Vijesti Ivan Kujundžić: Čestitam 22. lipnja. Hrvatsku pobjedu nad Turcima!

Ivan Kujundžić: Čestitam 22. lipnja. Hrvatsku pobjedu nad Turcima!

by Ante R.

Ivan Kujundžić oglasio se na svom facebook profilu i poslao znakovitu “čestitku”

Njegovu”čestitku” prenosimo u cijelosti:

 

“ČESTITAM 22. LIPNJA. HRVATSKU POBJEDU NAD TURCIMA!
Bitka u Sisku, 1593. preokrenula je svoj tijek na stranu Hrvata, nakon čega su Turci počeli slabiti i gubiti svoja uporišta u Hrvatskoj!
Jedan drugi instant i identičan datum nema nikakve veza s borbom Hrvata a to ja šuma Brezovica i lažna priča, koja pak nema veza sa borbom hrvatskih partizana, u Dalmaciji i posebno u Istri, čiju je otpor s narodom predvodilo hrvatskim svećenstvo, koje je bila usmjereno protiv talijanskih fašista i njihovih saveznika četnika i to treba naglasiti. Brazovica s tim veza nema.

Ta klatež i bežanija šumskih duhova, kukavica i lažni antifašisti, pretvoriše se sa svojom komandantom, miljenikom današnjih struktura vlasti, mega ubojicom Titom, u najokrutnije zločince i to po svršetku rata 45-te na ovamo. Ubijajući nevine ljude građane i razoružanje vojnike, na Križnim putevima, na najmonstruoznije načine, kakav ljudskoj vrsti ne bi trebao pasti na pamet, trajno su upisani u povijest i historiografiji, čim su stekli jedini mogući naziv i “epitet” za sebe, ZLOČINCI!”