Home Vijesti VIDEO Partizani su svirepo ubijali svoje žrtve, mahom bolesnike i medicinsko osoblje zagrebačkih bolnica…

VIDEO Partizani su svirepo ubijali svoje žrtve, mahom bolesnike i medicinsko osoblje zagrebačkih bolnica…

by Ante R.

Bivši savjetnik predsjednice Kolinde Grabar Kitarović Ante Deur oglasio se na fb-u:

“Spomenimo se danas tragičnih žrtva kod jame Jazovka na Žumberku. Partizanskih zločina počinjenih u siječnju 1943., nakon partizanskog okupiranja Krašića, te zločina tzv. Jugoslavenske armije u poraću, u svibnju i lipnju 1945. Partizani su svirepo ubijali svoje žrtve, mahom bolesnike i medicinsko osoblje zagrebačkih bolnica među kojima je bio veliki broj žena i časnih sestara.

Samo na Jazovki, 2020. Ministarstvo hrvatskih branitelja ekshumiralo je ostatke 814 žrtava. Oni će napokon biti dostojno pokopani. Na žalost, stotine tisuća nedužnih žrtava brutalnih Titovih partizana još uvijek nisu pronašli mir. A zaslužili su da napokon, sukladno svim europskim konvecijama i rezolucijama, Hrvatska jasno i nedvosmisleno osudi partizanske zločine, založi se za istinu i zaustavi prekrajanje povijesti.

Počivali u miru Božjem!”, napisao je Deur.

“VIDEO: JAMA JAZOVKA – “Strašan komunistički zločin, u jamu bačeno 814 ranjenika, žena, časnih sestara, djece”
Spomen-pohodom iz Sošica do jame Jazovke na Žumberku odala se počast žrtvama koje su pogubili partizani; Iz grobnice prije dvije godine ekshumirani posmrtni ostaci 814 osoba”, piše Z1 televizija na fb-u.