Home Lifestyle Ana Sasso se pohvalila zavodljivim fotografijama s plaže

Ana Sasso se pohvalila zavodljivim fotografijama s plaže

by Ante R.

Ana Sasson trenutno uživa na Hvaru, a ekipi koja je prati na Instagramu svakodnevno pokazuje kako se opušta i zabavlja. Posebnu pažnju izazvale su njezine poze s mjesta na kojem hvala boju i osvježava se od visokih temperatura

Manekenka Ana Sasso je 1982. godine ponijela titulu Miss Jugoslavije, danas, nakon četiri desetljeća, gotovo svakodnevno se trudi isticati da se i 40 godina poslije nalazi u top formi, ne štedeći objavljivati fotografije i videa na kojima se može vidi kako vježba ili pak za vrijeme ljeta pozirati u kupaćem kostimu. Tako i ovog ljeta nisu izostale fotografije u dvodijelnom crvenom bikiniju.

Poznata Pipi djevojka prikupila je brojne komplimente, a u komentarimasu se mnogi složili kako je njena ljepota ‘bezvremenska’. Na Hvaru gdje osim uobičajenih ljetnih aktivnosti Ana (što se moglo vidjeti na snimkama na Instagram storiesima) uživa i plešući u tamošnjem beach baru.

Instagram

Ranije je izjavila da izgledu ne posvećuje mnogo pažnje. Podsjetimo, iza sebe ima dva braka – s kontroverznim splitskim ugostiteljem, ‘kraljem’ splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem i Igorom Franceschijem. Danas je u sretnoj vezi s kirurgom Hrvojem Tomasovićem kojeg je upoznala prije 15 godina kada je zbog zdravstvenih problema došla na pregled, prenosi tportal.