Home Politika HDZ: Baćuška Milanović opet glavna zvijezda ruskih režimskih medija, slave ga jer je odbio pomoći Ukrajini

HDZ: Baćuška Milanović opet glavna zvijezda ruskih režimskih medija, slave ga jer je odbio pomoći Ukrajini

by Ante R.

Hrvatska demokratska zajednica na Facebooku je napisala objavu u kojoj dijele fotografije naslovnica ruskih medija na kojima se nalazi predsjednik RH Zoran Milanović kojeg režimski mediji ruskog predsjednika Vladimira Putina “hvale” jer “ne pomaže Ukrajini”.

“Baćuška Milanović opet glavna zvijezda ruskih režimskih medija! Slave ga jer je Sabor Republike Hrvatske odbio pomoći Ukrajini, s vidnim zadovoljstvom prenose njegove teze da ‘Ukrajina nije saveznik’, da je ‘cinično dobila status kandidata za Europsku Uniju i tako dalje. Sasvim je razumljivo to što kremljanski trbuhozborci veličaju Milanovića s obzirom da on u svojim protuzapadnim i protudemokratskim ispadima samo plagira Putina.

Činio je to i prije, vrteći teze o ‘korumpiranim ukrajinskim nacistima’, narativ koji je Kremlju služio kao psihološka priprema za agresiju na Ukrajinu. Evo, citirajmo još jedan Milanovićev antieuropski biser: ‘Što je Europska Unija danas? Bijeda, nula!’. Štetočina s Pantovčaka toliko se potrudio da ga hvali i bjeloruska nacionalna informativna agencija BELTA. Rokaj, barba Putin”, napisali su.