Home Izdvojeno Kako ulica uz pomoć Mirka Barišića i nekih medija pokušava preuzeti Dinamo po obrascu Udruge Naš Hajduk

Kako ulica uz pomoć Mirka Barišića i nekih medija pokušava preuzeti Dinamo po obrascu Udruge Naš Hajduk

by Ante R.

U Dinamu traje teror i zastrašivanje zaposlenika saznaje Hrvatski glasnik od svojih insajdera. Naime u sve su se uključili nahuškani pojedinci iz Udruge Dinamo to smo mi, praveći nered po klupskim prostorijama i vršeći pritisak na Predsjednika kluba koji im podilazi i prihvaća njihove uvijete.

Tako su se Jučer poslijepodne u Dinamu sastali Mirko Barišić i Vlatka Peras s osmoricom predstavnicima skupine Dinamo to smo mi. Prije samog sastanka osmorici se prošetala kroz hodnik i kancelarije Kluba prijeteći zaposlenicima.

Užasnuti prijetnjama i zaplašivanjem da će ih zaklali, pobiti i slično, pojedini zaposlenici Dinama napustili su radna mjesta. Ništa manje radikalni nisu bili niti na sastanku. Zahtjeva li su osam povjereničkih mjesta u skupini koliko njih je i došlo na sastanak kao i ultimativno isključenje Antolića iz Kluba. Barišić je pristao na sve.

Na vidjelo izlazi Barišićeva kratkovidnost.
Kada je u prosincu prošle godine skupština dvotrećinskom većinom glasova postavila zahtjev Izvršnom odboru da smjeni Antolića, Barišić je to odbio i prouzročio raskol u klubu do sada neviđenih razmjera. Sada, pred razjarenim navijačkim skupinama drhti i pleše kako mu se zasvira. Antolić je već spakirao svoje stvari iz kancelarije, njegova djevojka već je pobjegla na bolovanje dok mu brat, direktor Plavog kornera mudro šuti i čeka rasplet.

Po svemu sudeći Barišić je zbog spasa svoje funkcije otvorio vrata kaosa u Dinamu. Zagrebačka policija ozbiljno se priprema za osiguranje mira oko zgrade u kojoj će skupština biti održana a i ozbiljan broj zaštitara u dvorani, na skupštini, morat će uložiti dosta truda za održi red i mir.