Home Lifestyle Vlatka Pokos objavila snimke samo u sakou koji je naglasio njezin raskošni dekolte, drugog komada odjeće na sebi nema!

Vlatka Pokos objavila snimke samo u sakou koji je naglasio njezin raskošni dekolte, drugog komada odjeće na sebi nema!

by Ante R.

Vlatka Pokos na društvenim je mrežama podijelila snimke u kojima je istaknula svoju seksi stranu.
Pjevačicu Vlatku Pokos dosad smo navikli gledati u ozbiljnim poslovnim kombinacijama, no ovoga puta odlučila se pretvoriti to u malo izazovniji stajling.

Odjenula je svoj elegantni crni sako, koji u posljednje vrijeme često nosi na hlače i bluze, ali sada je pozirala isključivo u njemu bez ijednog drugog komada odjeće.
Svu pozornost usmjerila je na svoju besprijekornu građu tijela, ali i zgodne noge.

“Sreća”, poručila je u opisu pa u pozadini pustila Gibonnijevu pjesmu s istim nazivom.”Ti si meni uvijek seksi”,

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

“Prekrasna Vlatka”, “Savršena”, “Seksi”, “Opa”, samo su neki od brojnih komentara.
Pokos je nedavno na društvenim mrežama progovorila i o svojim neuspjelim vezama.

“Nažalost, u to vrijeme mislila sam da je ljubav najvažnija stvar u životu. Točnije, nisam razumjela da prava ljubav podrazumijeva podršku u svakom smislu. Ludo sam se zaljubila u krivog čovjeka i pristala na razne ‘kompromise’ koji su, malo-pomalo, ugasili moje snove i zaustavili me na mom fantastičnom glazbenom putu”, napisala je tada.

Poznata je po neuspjelom braku s 27 godina starijim Josipom Radeljakom Dikanom, za kojeg se udala 2006. godine, a prije toga bili su pet godina u vezi. Rastali su se nakon godinu i pol braka kada ju je Radeljak izbacio iz stana, a rasprava se odvijala još godinama.

Na Instagramu je prati više od 22 tisuće ljudi koje svakodnevno uveseljava svojim fotografijama i događajima iz privatnog života.

Podsjetimo, svoju pjevačku karijeru započela je 1989. godine kao članica grupe “Srebrna krila”, s kojom je punih pet godina nastupala diljem Hrvatske, ali i Europe. Proslavila se pjesmom “Na modrom nebu iznad Zagreba”, prenosi Showbuzz.