Home Sport Modrić je dobio bogatu ponudu za napuštanje Reala. Arapi daju astronomsku svotu

Modrić je dobio bogatu ponudu za napuštanje Reala. Arapi daju astronomsku svotu

by Ante R.

Medij blizak Realu navodi da postoje dva problema oko pregovora kraljeva i našeg Luke
Luka Modrić je prema zadnjim vijestima vrlo blizu produljenja ugovorne obveze s madridskim Realom što je ujedno potvrdio pouzdani sportski novinar Fabrizio Romano. Talijan tvrdi da će Real dati novi ugovor od godinu dana i Modriću nakon što su se prethodno dogovorili s Tonijem Kroosom.

Međutim, madridski AS javlja da bogati klub iz Saudijske Arabije želi pokvariti Realove planove tako što su odlučili podebljati ponudu za kapetana vatrenih.

– Hrvat, koji će u rujnu napuniti 38 godina, ima prioritet ostanka u Realu. Ipak, Arapi su udvostručiti dosadašnju ponudu i nude mu 25 milijuna eura neto. Osim toga, Saudijci mu nude i 50 milijuna eura bez poreza za dvije sezone. Nitko u Madridu ne osporava Modrićevu karijeru. Naprotiv, smatra ga se jednim od najboljih pojačanja u posljednjem desetljeću. Njegov sjajan doprinos posebno se ističe u velikim utakmicama, u kojima on briljira. Ali postoje dva problema: Real neće slijediti cifre koje nude Arapi, i s druge strane, u ljeto 2024. se igra Europsko prvenstvo.

Iako su se pojavile spekulacije o tome da Real traži od Luke da se oprosti od reprezentacije, Modrić je osobno potvrdio kako to neće biti slučaj.- Modrić nije voljan slijediti Kroosov primjer. U Madridu postoje neke sumnje oko toga može li igrač njegovih godina dodati još deset utakmica maksimalne potrošnje onima koje ima u klubu. Modrić, koji s Hrvatskom u lipnju igra Ligu nacija, želi igrati i kvalifikacije za Euro 2024. – zaključuje AS, prenosi Večernji