Home Sport Veliki incident u Sloveniji: Trener Hajdukove filijale usred utakmice ošamario Senijada Ibričića

Veliki incident u Sloveniji: Trener Hajdukove filijale usred utakmice ošamario Senijada Ibričića

by Ante R.

Radomlje je do tri boda došlo u posljednjim minutama, ali ono bitno dogodilo se nakon sučevog zvižduka
Mediji u Sloveniji bruje o jučerašnjoj utakmici slovenskog prvenstva u kojoj je Radomlje pogotkom Hajdukovog igrača na posudbi, Filipa Čuića slavilo 1:0 protiv Domžala. Naime, u sudačkoj nadoknadi došlo je do sukoba između članova dvaju kluba, a jedan od aktera je bivši igrač Hajduka.

Trener Radomlja Oliver Bogatinov svađao se sa sportskim direktorom gostiju Senijadom Ibričićem, a na kraju rasprave prešao je granicu i opalio šamar nekadašnjem reprezentativcu Bosne i Hercegovine. Ibričić je na sve to ostao ravnodušan i samo se nasmijao na potez šefa Radomlja te prokomentirao još nešto u prolazu.
Još uvijek nije poznato kako će Slovenski nogometni savez reagirati na potez Bogatinova, a ni sam trener nije komentirao incident nakon utakmice.

Ibričić trenutno obavlja funkciju sportskog direktora Domžala koje su uoči ovog, posljednjeg kola, osigurale europske kvalifikacije iduće sezone dok je Radomlje završilo na sedmoj poziciji iako su se u jednom trenutku borile za opstanak među najboljima. Osim Čuića u Radomlju, s kojim je Hajduk koncem prošle godine sklopio poslovno-sportsku suradnju, nalaze se još dvojica igrača na posudbi iz splitskog kluba – Madžid Šošić i Mario Čuić, piše sportske.jutarnji.hr.