Home Izdvojeno DORH pregledao snimku utakmice protiv Brazila na SP i utvrdio da je Modrić tri prekršaja simulirao, slijedi li optužnica?

DORH pregledao snimku utakmice protiv Brazila na SP i utvrdio da je Modrić tri prekršaja simulirao, slijedi li optužnica?

by Ante R.

E, pa neće ići, ne može tako, ikona države i nacije ne može biti Modrić, ma kakav Lovren, ikona nacije mora biti DORH, jer DORH štiti naciju od kriminala. Eto čim neko okom oni reagiraju skokom. Ma kakav štrajk i pisanje optužnice, što će njima netko nešto pisati kad oni već 27 mjeseci to imaju napisano. Kao i u nogometu, bitna je taktika, samo izvučeš iz ladice i evo ga. Moraš požuriti, pet do dvanaest je jer što ako dođe iz Strasbourga da sve pada u vodu, da bude puj pike ne važi, a onda ne mogu teretiti ni Luku ni Deana, o majko, spasi nas onda sramote jer onda pada prosjek, nema se što pumpati u godišnjem izvješću.

Neki mediji jedva dočekaše, valjda su gazde iz nekog restorana na Adi Ciganliji naredili deri te Hrvatine, ma neće oni više raditi državni udar kako napisa jedan ugledni hrvatski politički analitičar nakon što se u glavnom gradu svih Hrvata skupilo pola Hrvatske na dočeku njihovih ikona, heroja, promotora njima mrske države. Slažu se presude prije suda, stvara percepcija javnosti, pritisak na sud, neki idu toliko daleko da traže maksimalnu zatvorsku kaznu.

Grijeh je voljeti, grijeh se boriti, grijeh je slaviti, grijeh je Hrvatska. Ma što će oni nama nuditi radost, nama treba apatija, beznađe, nama trebaju mediji u vlasništvu nekoga tko je slavio i slavi neku bivšu državu, neke druge idole, neka slavna, nikako sjećanje na neka tajna mjesta. Oni slave povijest koju su neki drugi pisali, njima naša istina i naše sjećanje ne odgovara, oni to žele izbrisati iz kolektivnog sjećanja naroda, nacije. Oni ne žele zajedništvo, jer zajedništvo nije rezervirano za ovaj narod. Oni brišu, marginaliziraju sve ono što se poklapa njihovim sjećanjem. Oni šire defetizam, izmišljaju kolektivnu krivnju, od žrtve prave agresora, od heroja stvaraju kriminalce, od branitelja ratne zločince.

Do kada će ovaj narod šutjeti, do kada će gledati kako hrvatsko pravosuđe sprema predmete krupnih riba u ladice, do kada će gospodarstvenici dobivati novce za uzgoj svinja do su svinjci još u projektiranju, do kada će EPPO krojiti pravdu, a DORH izmišljati razloge da se smijene oni koji hoće raditi, jer eto možda su hitjeli privesti pravdi neke lopove, a netko te lopove želi zaštiti. Jer eto oni nisu heroji nacije, oni ne donose radost narodu.

Drugarice i drugovi, svi vi oni kojima su Luka i Dean lopovi, uzmite plugove, stigli su čekaju vas. Hrvatsku ostavite Hrvatima i pravosuđe i medije, lopove će hrvatski narod strpati tamo gdje im je mjesto, ali ne samo njih već i one koji ih štite. Ostavite se naših ikona, naših branitelja, naših sportaša jer vi promičete sramotu rada i nečinjenja, oni nose Hrvatsku u srcu i najveći su njeni promicatelji. Riješit će ovaj narod rak i metastaze društva, riješili su se i većih nepogoda.

DORH igra utakmicu protiv Modrića i Lovrena, žestoko napadaju, ali već gube dva razlike, sprema li im se debakl?