Home Izdvojeno HDZ: Milanović problijedi i počnu mu se tresti ruke kad se spomene Janaf

HDZ: Milanović problijedi i počnu mu se tresti ruke kad se spomene Janaf

by Ante R.

PREDSJEDNIK Zoran Milanović napao je danas na Facebooku predsjednika sabora Gordana Jandrokovića zbog njegovog jučerašnjeg istupa prema zastupnici Možemo! Sandri Benčić, kojoj je rekao da se pogleda u ogledalo i da će “možda otkriti još neke skrivene talente”.

“Ne trebam ja braniti zastupnicu Benčić, obranila se hrabro sama jer je ne samo dorasla već i nadrasla – i retorički i politički – prvog saborskog uzurpatora ovlasti. Na meni je da branim hrvatsko društvo od licemjera i profitera udruženih u razne, kao, neprofitne organizacije, a koje postoje samo da bi skočile kad ih se pita – što vi (ne) radite? Ili valjda po narudžbi ‘organizacije'”, napisao je između ostalog Milanović.

“Prononsirani ženomrzac koji loše glumi zaštitnika žena”

Nekoliko sati kasnije HDZ je reagirao objavom na Facebooku u kojoj Milanovića naziva “prononsiranim ženomrscem”, “stalkerom” i “teškim licemjerom”, a optužuje ga i da svojim istupima želi skrenuti pozornost s afera vezanih uz Janaf, prenosi Index.

“Kao prononsirani ženomrzac, Milanović loše glumi zaštitnika žena!

Čim se u javnosti spomene JANAF, Zoranu Milanoviću počnu se tresti ruke. Problijedi. Lice mu se zgrči. Krene rafalno pucati po svima. Tako se i danas, poput kakvog stalkera, okomio, verbalno nasrnuo na HDZ i predsjednika #SaborRH. Ničim izazvan, nijednom spomenut, izvan svakog konteksta. Samoproglašeni “Marlon Brando” nastoji skrenuti pažnju. Poznata je to njegova taktika, no sada ju je nadogradio jednim bizarnim elementom: iako prononsirani ženomrzac, glumi zaštitnika žena. Pa podsjetimo na samo nekoliko njegovih mizoginih uvreda:

O kandidatkinjama SDP-a: “Budite bolje, pametnije i lukavije pa će zaboraviti da ste žene”.

O zastupnici Radi Borić: “Ona je slika sve ljepote svog morala i poštenja”.

O Marijani Puljak i Daliji Orešković: “Samodopadne i neozbiljne narikače”.

O žrtvama seksualnog nasilja: “Kada o tome zapomažu glumice koje iz kreveta ne izlaze za manje od pet milijuna dolara, to baš ne vidim kao nešto čime bih se trebao zanimati”.

U povodu Dana žena: “Postoje žene i žene. Postoje žene (…) koje će nasilnike i sve koji im se nađu na putu udariti u jedno mjesto. I postoje žene koje glumataju”.

O pravobraniteljici za ravnopravnost spolova Višnji Ljubičić: “Želiš da te se tretira kao Amazonku?”.

Itd.

Milanovića teško muči JANAF, ali je očito i teški licemjer. Koji je, valjda podsvjesno govoreći o samom sebi, ‘slika sve ljepote svog morala i poštenja'”, piše u objavi HDZ-a.