Home Analiza Anto Đapić: Novoizabrani predsjednik VKS u prvostupanjskoj presudi Branimiru Glavašu na županijskom sudu okarakterizirao Domovinski rat do 1992.kao građanski rat, a ne kao agresiju”

Anto Đapić: Novoizabrani predsjednik VKS u prvostupanjskoj presudi Branimiru Glavašu na županijskom sudu okarakterizirao Domovinski rat do 1992.kao građanski rat, a ne kao agresiju”

by Ante R.

Anto Đapić komentirao je na svom facebooku izbor novog predsjednika Visokog kaznenog suda:

 

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

 

Nakon izbora predsjednika Visokog kaznenog suda reagirao je Branimir Glavaš! Argumenti koje je iznio gosp. Branimir Glavaš su jednom riječi takovi da se svatko tko drži imalo do temeljnih vrijednosti Hrvatske mora debelo zamisliti i zabrinuti! Činjenica da je novoizabrani predsjednik VKS u prvostupanjskoj presudi Branimiru Glavašu na županijskom sudu okarakterizirao Domovinski rat do 1992.kao građanski rat, a ne kao agresiju Srbije na Hrvatsku uistinu otvara pitanje: što se to događa sa hrvatskim narodom? 

 

 

Je li moguće da se za najviša mjesta u hrvatskom pravosuđu biraju ili kandidiraju ljudi koji imaju ovakove stavove oko karaktera Domovinskog rata, ili koji su se protivili izručenju udbaških poglavica temeljem europskog uhidbenog naloga!?

 

 

Hoće li tzv. reforma hrvatskog pravosuđa krenuti u povijesno obrnutom pravcu, tj. umjesto lustracije komunističkih kadrova provesti restituciju vremena za koje smo mislili da je iza nas?! Ako Ante Nobilo oduševljeno pozdravlja ovakav izbor, upitajmo se, kamo idemo?