Home Izdvojeno Barišić i njegovi potezi poput dovođenja Bišćana i Šimića koštali su Dinamo više od 30 milijuna eura i srozavanje ugleda građenog desecima godina

Barišić i njegovi potezi poput dovođenja Bišćana i Šimića koštali su Dinamo više od 30 milijuna eura i srozavanje ugleda građenog desecima godina

by Ante R.

Otišli su Igor Bišćan i Dario Šimić, presuda glasi- krivi su, ali još više su krivi Barišić i elita okupljena oko njega i sve nezakonitosti i opstrukcije koja je ta ne legalna uprava i nelegalne silom isforsirane klupske institucije stvorene da bi se dodvorilo navijačkom puku i gradskim i inim strukturama.

U Dinamo su dovedeni igrači koji teško mogu igrati i u hrvatskoj drugoj nogometnoj ligi i predstavljena kao pojačanja. Prodavalo se igrače poput Ivanušeca koji je imao dugogodišnji ugovor daleko od tržišne cijene ili kapetane Ademija i Livakovića za „kikiriki”. Sad povratak Ademija košta klub više od onoga što su dobili za njega, prvo u novcu, a drugo u odnosima na travnjaku i igrom cijele ekipe. Ekipa s Ademijem i Ivanušecom nije ista od ovih „luzera” koji su osramotili klub u „ligi za bedaka”.

Dario Šimić je pokazao i dokazao ono što se pisalo prije njegovog ustoličenja- Da nije poslovno dorastao poslu koji je stavljen pred njega. Bio je zadužen za struku od uprave koja struku poput Marijana Vlaka tjera iz kluba, struku koja dovodi iz Japana igrača za kojeg ni u zemlji izlazećeg sunca ne zna nitko, otprilike kao da iz Višnjevca dovedu desno krilo u Dinamo.

Ista ta uprava vraća igrača koji je bio najveći kikser u obrani i koji je svojom glupošću izbacio Dinamo iz proljetnog dijela LP. Taj kikser zove se Kevin Theophile-Catherine, zamislite slobodan igrač kojeg nitko nije htio, a sad će mu Dinamo u nuždi iskrcati milijun eura godišnje. Nisu to hitjeli dati Petkoviću, ali za Francuza nema problema.

Da je samo jedan igrač problem muka bi bila manja, ali Dinamov problem je taj što mu 70 % igrača nema mjesta u Dinamu, te će ostati tajna tko je zapravo najveći krivac i zašto. Imali su posložen brod koji je jurio kroz sve oluje, sad imaju barku koja pušta na sve strane.