Home Izdvojeno DOZNAJEMO Pupovac minira Flegu, ide žestokom preferencijalnom kampanjom, stoji li iza toga Plenković?

DOZNAJEMO Pupovac minira Flegu, ide žestokom preferencijalnom kampanjom, stoji li iza toga Plenković?

by Ante R.
Milorad Pupovac

Milorad Pupovac u tajnosti se priprema napraviti udar na nositelja zajedničke liste za Europski parlament Valtera Flegu i preferencijalnim glasova otići kao pobjednik u EP. Kako doznajemo, jedan poznati hrvatski marketinški stručnjak, dizajner i tvorac pobjedničkih slogova, dobio je zahtjev od Milorada Pupovca za izradom dizajna predizbornih plakata i bilobora i to na više jezika.

Očito se Milorad Pupovac pretvara u trojanca na listi i računajući na glasove svojih suboraca s istoka Hrvatske i Dalmacije, a ovaj puta i na glasove Srba iz urbanih središta koji na izborima redovito svoj glas uvijek daju lijevom i novokomponiranim „progresivnim“ listama. Upotrebljavajući osnovnu matematiku računa da će sada svoju manjinu privući da u beznađu izgubljene ljevice glasove pokloni njemu. Ostali članovi koalicijske liste, zasigurno će ovaj potez Milorada Pupovca smatrati izdajnički i prevarantskim potezom.

Milorad Pupovac zasigurno može računati na dvadesetak tisuća glasova predstavnika srpske nacionalne manjine, te će Valter Flego imati veliki problem u mobilizaciji svog biračkog tijela u Istri, no prava zamka se krije u tome koliko će uopće birača liberalnih i socijaldemokratski opcija izaći na izbore i kome će dati svoj glas.

Kako doznajemo od istaknutih članova SDSS-a ovaj Pupovčev potez usuglašen je s Andrejom Plenkovićem, te podsjeća na poznatu izreku Jadranke Kosor, ali ovaj put bi glasila : “Kuda Andrej tuda i ja”. Ova izjava je nastala na sve većem i glasnijem šuškanju i to iz redova članova HDZ-a i to onih na najvećim položajima, a najbolje ju je danas definirao samozvani kapetan neuspjelog projekta „Rijeke pravde“ rekavši Z “Ja vjerujem da se (AP i Pupovac) bude u krevetu svako jutro jedan pored drugoga.”

Predstavljeni kandidati DP-a za EU izbore; Mlinarić: Tražit ću da nam Srbija plati ratnu odštetu ako želi u EU 

Očito su Pupovac i Plenković shvatili da život ove vlade ovisi o ponašanju Domovinskog pokreta i da bi pad vlade napravio veliki problem i HDZ-u i Pupovcu te bi spasonosno bilo uhvatiti dobru sinekuru u Bruxellesu i Strasbourgu. Osim toga širi se informacija da će Plenković u Bruxelles povući svoj uži kabinet, ali i Ministricu kulture i medija Ninu Obuljen Koržinek. Dakle s Andrejom odlazi cijelo „hrvatsko“ suho zlato, jedino jedan mali Marko ima razloga za glavobolju.

LAŽIRANI PODACI CroFacta utvrdila, informacije na mrežnim stanicama JUSP-a Jasenovac netočne, ravnatelj Javne ustanove Spomen-područja Jasenovac Ivo Pejaković odmah podnio ostavku.

RODNA IDEOLOGIJA JE PONIŠTENA Detalji koalicijskog sporazuma: Na “papir” stavljeno pet točaka na kojima je DP inzistirao kod HDZ-a