Home Izdvojeno Hasanbegović: Vlada će se složiti bez manjinaca, na potezu je Plenković

Hasanbegović: Vlada će se složiti bez manjinaca, na potezu je Plenković

by Ante R.

Zlatko Hasanbegović komentirao je za Dnevnik.hr formiranje parlamentarne većine:
“Složit će se Vlada, imaju svi svoje ideje. Nisu ni Peđa Grbin, niti Siniša Hajdaš Dončić odustali od svoje koncepcije.”

Na pitanje imaju li svi istu šansu, kaže: “Ma nemaju. Ja to humoristički gledam, hoću reći da svi imaju neku viziju. Zovite Andreja Plenkovića, na njemu je odluka”, kazao je Hasanbegović.

Iz informacija koje su do sada procurile u medije Hasanbegovića se spominjalo u kontekstu ministra kulture. Tvrdi kako se o tome uopće ne razgovara.

“Prvo, metodologija svih pregovora u životu i politici je da se vidi tko je većina, a onda se raspravlja o mjestima. Tzv. mjestima. Sve što se piše u medijima je besmisleno jer se ne raspravlja o mjestima. Prvo se treba ustanoviti tko čini većinu. Kada se to ustanovi, onda će se raspravljati o tome. Mora se prvo znati tko čini Vladinu većinu. Nazovite Andreja Plenkovića, on sutra može odlučiti tko je vladina većina”, istaknuo je.

HOĆE LI SE PLENKOVIĆ KOCKATI Ne prelome li manjine i bez SDSS-a podrže Vladu, građani Hrvatske će ponovo na izbore

Smatra da je nepotrebno trenutno razgovarati o imenima i ministarstvima.
“Tek nakon što se nađe većina će se raspravljati o imenima, a odgovornost je na znamo kome. Ovo je sada estrada tko će biti, ja ili vi ili susjed”, rekao je Hasanbegović.

“Crna Dalija” obrušila se u Pupovčevim Novostima na branitelje i Franju Tuđmana: “To su metastaze karcinoma”

Nikola Grmoja dokazao da Pavliček funkcionira na njegov daljinski upravljač, no ne i svi članovi stranke….