Home Izdvojeno ‘HEJTERI I ANALITIČARI NIKAD NE SPAVAJU!’ Rudan se prisjetila Ksenije Vučić: ‘Znam da bih se trebala ograditi od njenih političkih stavova, ali…’

‘HEJTERI I ANALITIČARI NIKAD NE SPAVAJU!’ Rudan se prisjetila Ksenije Vučić: ‘Znam da bih se trebala ograditi od njenih političkih stavova, ali…’

by Ante R.

U subotu 29. siječnja u 56. godini preminula je Ksenija Vučić, TV novinarka i prva supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. Za njom tuguje svekolika javnost u Srbiji, a posebno obitelj.

Kako se doznalo, Kseniji je pozlilo u stanu. Njezin 25-godišnji sin Danilo bio je prisutan. Hitne službe pokušavale su je reanimirati sat vremena, ali bezuspješno.

Kako je napisao predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, “zaspala je u zagrljaju sina”. Osim sina Danila, Aleksandar i Ksenija imaju i 20-godišnju kćer Milicu, piše Dnevno.hr.

 

“S njom sam bila opuštena i iskrena do kraja”

O njezinoj smrti oglasila se i hrvatska spisateljica i društvena komentatorica Vedrana Rudan koja nerijetko gostuje na srpskoj televiziji. Tako je bila i gošća Ksenije Vučić kojoj je posvetila dirljivu posvetu na svom Facebook profilu.

 

“Ksenija Vučić je bila novinarka kojoj sam dala možda najbolji intervju u životu.

 

Inspirirala me, s njom sam bila opuštena i iskrena do kraja. Dala mi je šansu, jedna od rijetkih, da govorim što mislim, uživo i bez cenzure”, prisjetila se Rudan.

“Nestali su njezini snovi”

“Bila je godinama teško bolesna, sa svojom se bolešću borila nevjerojatnom snagom. Voljela je život, svoju djecu, bila je brižna kći, imala je snove, maštala je o životu bez kamera, negdje u toplijim krajevima, negdje pokraj mora”.

Umrla je. Nestali su njezini snovi onako kako će našom smrću nestati naši. Znam da bih se od Ksenijinih političkih stavova trebala ograditi, hejteri i “analitičari” nikad ne spavaju. Ksenijini politički stavovi nisu bili moji, ali politika nije jedina tema o kojoj ljudi mogu razgovarati

 

Bila je duhovita žena, smijale smo se skupa. Njena me smrt jako, jako ražalostila”, napisala je Rudan.