Home Izdvojeno Hoće li Luka uzeti 200 milijuna i napustiti Madrid?

Hoće li Luka uzeti 200 milijuna i napustiti Madrid?

by Ante R.

Luka Modrić dobio je petnaestak minuta u pobjedi Real Madrida protiv Brage (3:0) za plasman u osminu finala Lige prvaka, a nakon susreta procurile su nove glasine o transferu.

Kad je ljetos počela ofenziva saudijskih klubova na europske nogometne zvijezde, na radaru nekolicine tamošnjih klubova našao se i hrvatski kapetan, kojem su mu nudili basnoslovne iznose. Ipak, on se zahvalio na svim ponudama te je produžio vjernost Kraljevskom klubu za još godinu dana, no sasvim je izgledno da novi neće potpisati, a to je bio dovoljan mig Saudijcima da ponovno krenu po Modrića, objavio je insajder Rudy Galetti.

Talijanski novinar tvrdi da dva saudijska kluba, Al Ahli i Al Ittihad, žele dovesti Modrića, i to već ove zime, no postoji jedan uvjet. Prije nego što stupe u pregovore s madridskim klubom, žele dobiti zeleno svjetlo od hrvatskog kapetana. Ljetos je isti novinar plasirao informaciju da je Al Ahli, prvak druge saudijske lige, ponudio hrvatskom kapetanu čak 200 milijuna eura za tri godine ugovora.

You may also like