Home Izdvojeno Hrvatski navijači u Njemačkoj kreću s zagrijavanje, na nekoliko lokacija sprema se krš, lom i ludilo

Hrvatski navijači u Njemačkoj kreću s zagrijavanje, na nekoliko lokacija sprema se krš, lom i ludilo

by Ante R.

Hrvatski navijači već će u petak u velikom broju biti u Berlinu, a zanimljivo je da je za subotu nakon utakmice sa Španjolskom organiziran koncert Miroslava Škore. Ulaznice su 60 eura, tko kupi najmanje četiri dobije po cijeni 40 eura, početak je najavljen za 22 sata u Columbia Halle.

Plakat kojim se to oglašava u Berlinu stoji pod naslovom Vatreni dani, a organizator je Cafe Tesla. Osim Škore nastupa i Josip Ivančić. Ulaznice su prodavane ispred crkve poslije mise, te se i dalje prodaju u SD Croatia Berlin, u Marjan Grillu i Cafe Lagano.

image

Foto Sportske novosti

Je li dobar termin nakon utakmice to je veliko pitanje, možda bi bolji bio večer prije utakmice. Na dan susreta osim u fan zoni kod Brandenburških vrata zagrijavanje će biti po brojnim kafićima koje drže Hrvati, a posebno smo upozoreni na jednu lokaciju gdje će biti prava fešta. Radi se o grčkom restoranu Remvi, na adresi Güntzelstrasse 10.

Na tri dana unajmio ga je čuveni vođa navijača iz Vinkokovaca Tile, punim imenom Tihomir Disler i najavljuju lom. U petak je okupljanje od 18 sati, u subotu ujutro od devet. No, utakmica Hrvatske i Španjolske je relativno rano u 18 sati pa će biti jako i treće poluvrijeme. Na to očito računaju organizatori Škorina koncerta, javljaju sportske-jutarnji.

You may also like