Home Izdvojeno I Jošku Jeličiću drhtao glas u emisiji uživo: ‘Ima novaca više nego hrvatski BDP. A pogledajte ga. Svi neka vide ovo…‘

I Jošku Jeličiću drhtao glas u emisiji uživo: ‘Ima novaca više nego hrvatski BDP. A pogledajte ga. Svi neka vide ovo…‘

by Ante R.

Biranim riječima govorio je Joško Jeličić o Luki Modriću nakon završetka utakmice Hrvatska-Italija. Ako ikoga treba podsjećati, Italija je u zadnjim sekundama golom Mattije Zaccagnija iščupala remi. U mix zoni, prilikom davanja izjava, našem kapetanu potekle su i suze. U studiju HRT-a promptnu je reakciju imao stručni komentator Joško Jeličić kojem je i samom, pri kraju, zadrhtao glas.

“Luka Modrić ima 39 godina, 178 nastupa za hrvatsku reprezentaciju. Osvojenih trofeja više nego itko u povijesti. Ima novaca više nego hrvatski BDP. I on plače. To je emocija. To je hrvatski identitet. Dakle, to je ono što svi, ne samo nogometaši, nego svi mladi trebaju vidjeti. I to je putokaz i slika kako svi trebamo živjeti za taj hrvatski identitet. Svi oni koji vole sport, koji vole Hrvatsku, ovaj čovjek je personifikacija onoga čemu svi mladi trebaju težiti”, poručio je.

Pogledajte VIDEO.