Home Izdvojeno Joško Jeličić: Govore da sam ekstremni desničar, rasist, da ne volim Srbe, meni je žao svakog civiliziranog Srbina koji živi pod diktaturom Vučića i medija.

Joško Jeličić: Govore da sam ekstremni desničar, rasist, da ne volim Srbe, meni je žao svakog civiliziranog Srbina koji živi pod diktaturom Vučića i medija.

by Ante R.

– Prije prve emisije me zove sin i pita imam li koga na Rebru. Pao sam s kreveta. Kaže da na Bukovčevom trgu leži Nepalac krvave glave u nesvijesti. S obzirom na to da hitna nije odmah došla zvao me imam li nekoga, a moja žena je uzela trenirku i otišla da ga utopli.

Stručni komentator na HRT-u Joško Jeličić, više neće više raditi taj posao do kraja aktualnog Eura. Gostujući na popularnoj Tribina podcastu izjavio je da je kontaktirao glavnog urednika sportske redakcije Marka Šapita te ga obavijestio da više neće komentirati utakmice Eura prvenstva na HRT-u. Kao razlog je obrazložio da nema više emocije i snage za rad nakon što je Hrvatska ispala već u grupnoj fazi te smatra da kada bi nastavio svoj posao tamo, da bi to samo bilo odrađivanje posla.

Jeličić je ima neobičan način komentiranja događaja i često nakon analize nabaci sarkastični komentar zbog kojih je stekao veliku popularnost u javnosti. Međutim, tijekom Eura 2024. izrekao je komentare koji su često bili na granici prihvatljivog ukusa zbog čega se HRT morao ispričavati javnosti. To ipak nije pokolebalo bivšeg nogometaša Dinama i Hajduka pa je i dalje nastavio govoriti specifične komentare kojima je privukao i dosta pažnje u regiji.

– Ne pratim portale od 2017. godine. To je posao koji ima jako puno reakcija. Ja sam taj koji kaže ono što misli. Ne znam koliko će moj dolazak u ovaj podcast biti medvjeđa usluga – došao vam je nekakav ekstremni desničar, ksenofob, rasist… – rekao je i dodao:

– Ja mogu imati samo loš humor. Prije prve emisije me zove sin i pita imam li koga na Rebru. Pao sam s kreveta. Kaže da na Bukovčevom trgu leži Nepalac krvave glave u nesvijesti. S obzirom na to da hitna nije odmah došla zvao me imam li nekoga, a moja žena je uzela trenirku i otišla da ga utopli.

– Nemam ništa protiv Srba, posebno nogometaša jer poštujem svakog. Ono što sam rekao je bilo upućeno njihovim tabloidima. Žao mi je svakog civiliziranog Srba koji živi pod diktaturom Vučića i medija. Imam hrpu prijatelja i poznanika u Srbiji, piše Večernji.

You may also like