Home Izdvojeno KAKAV UŽAS Ostavio bebu u automobilu, dijete je umrlo

KAKAV UŽAS Ostavio bebu u automobilu, dijete je umrlo

by Ante R.

Beba koja je pronađena ostavljena u automobilu na cesti u Rotterdamu proglašena je mrtvom unatoč naporima da se dijete spasi. Jedan je muškarac priveden, priopćila je policija. Vozilo, Audi Q2, navodno je imalo belgijske registarske oznake.

Ogromna skupina policajaca, bolničara i vatrogasaca pojurila je na mjesto događaja nešto poslije 17 sati. Bebino stanje već je bilo loše kada je razbijen stražnji prozor na suvozačevoj strani i dijete je brzo izvađeno iz automobila. No pokušaji oživljavanja bili su neuspješni. “Nažalost, dijete je umrlo, a policija istražuje okolnosti”, izjavila je policija okruga Rotterdam na X, piše NL Times.

Vani je temperatura bila nešto viša od 20 Celzijevih stupnjeva kada je dijete pronađeno u Audiju Q2. U sličnim uvjetima temperatura u kabini zatvorenog vozila može narasti do 30 stupnjeva unutar 10 minuta, 40 stupnjeva unutar 35 minuta, a može se približiti 50 stupnjeva nakon 90 minuta. Rizik od toplinskog udara počinje kada središnja tjelesna temperatura poraste iznad 39 stupnjeva.

You may also like