Home Izdvojeno Metličić žestoko o izborniku Horvatu: Sramota, to u životu nisam vidio; Vrime je. Svi oni koji su te doveli – vrime je

Metličić žestoko o izborniku Horvatu: Sramota, to u životu nisam vidio; Vrime je. Svi oni koji su te doveli – vrime je

by Ante R.

Ovo je sramota, to nikad nisam u životu doživio. To je nepoštivanje svih onih koji navijaju za hrvatsku reprezentaciju. Da kažem kako što mi kažemo u Splitu. Horvat – vrime je. Svi oni koji su te doveli – vrime je.

Rukometni izbornik Hrvoje Horvat imao je neobičan nastup nakon što je Hrvatska slavila protiv Bahreina na Svjetskom prvenstvu. Novinarka RTL-a pitala ga je ima li i dalje podršku saveza, na što je Horvat samo otvarao usta, no nije ništa govorio. To se nije svidjelo Goranu Špremu i Peri Metličiću, nekadašnjim reprezentativcima.

– Meni se ovo ne sviđa nikako. Svi se šalimo, ja sam prvi koji će se šaliti i na svoj račun. No, ovo je neprihvatljivo – rekao je Šprem te se osvrnuo na nastupe Hrvatske.

Gljivice na nogama i tijelu nestaju za 3 dana. Ovo je domaća metoda koja pomažeGljivice na nogama i tijelu nestaju za 3 dana. Ovo je domaća metoda koja pomaže

– Sreća prati hrabre i kvalitetne. A koga smo mi to pobijedili na Svjetskom prvenstvu? Za mene je ovo neuspjeh. Nije tragedija, ali neuspjeh da. Nešto treba mijenjati. Na kraju smo sretni devetim mjestom. Uvijek se govorilo da se Hrvatska mora boriti za medalju. Pitam se gdje je sada to nestalo. Za mene je ovo neuspjeh, koliko god to ružno zvučalo. Završili smo deveti. Protiv Egipta, najvažnijoj utakmici, nismo odigrali kako treba. Imali smo jedan zadatak, a to je izboriti olimpijske kvalifikacije. Cilj je bio četvrtfinale, a to znači dobiti Egipat.

Ni Metličić nema lijepe riječi.

– Ovo je sramota, to nikad nisam u životu doživio. To je nepoštivanje svih onih koji navijaju za hrvatsku reprezentaciju. Da kažem kako što mi kažemo u Splitu. Horvat – vrime je. Svi oni koji su te doveli – vrime je, prenosi Večernji list.