Home Izdvojeno Možemo i SDP ipak idu zajedno, paunovi im objasnili učinak D’Hondta

Možemo i SDP ipak idu zajedno, paunovi im objasnili učinak D’Hondta

by Ante R.

Dovoljan je bio jedan poziv da se usijane glave u SDP-u i pogotovo Možemo nađu skupa i započnu razgovore i dogovore o zajedničkom izlasku na izbore. Mastermind s Pantovčaka razradio je taktiku kako skinuti HDZ s vlasti i on osobno poniziti Plenkovića. Zasigurno tu svoje prste imaju i paunovi, sumnja pada na njih da su ga oni nagovorili da se jače angažira i prisili dvojac da razgovaraju i dogovore se.

Kako tvrdi naš izvor, Mastermind je obavio još jedan razgovor, neki kažu ispod mosta, drugi tvrde na mostu, no Imoćani tvrde dogovor je pao. Vlast je slast, a Most i njegovi članovi žedni su vlasti i neće odoljeti ispiti vrč čarobnog slatkog nektara i dohvatiti se lukrativnih ministarskih fotelja poput one u MUP-u jer neki pojedinci sanjaju da hapse nepoštene HDZ-ovce.

Plan je smišljen, most će na izborima nastupati kao poštenjaci, borci protiv lopovluka i to kao ljuta desnica, toliko ljuta kao onomad kad je jedan njihov saborski zastupnik govorio u mikrofon da Hos-ovce treba uhititi i procesuirati radi izvikivanja fašističkog pozdrava ZDS. Zasigurno će i svi lovci poželjeti ići na pregled za produženje dozvole za oružje, pa će napraviti red na glasanju.

Pantovčak u ofenzivi, inzistira na koaliciji SDP, Možemo i uz pomoć Mosta srušiti HDZ

Malo i o članovima stranke, onako usput jer je tema teška dvjestotinjak tisućica europskih novčanica, jer eto Bruce Lee postade član stranke, dobi člansku iskaznicu i mjesto u predsjedništvu, još da to isto napravi gradonačelnik Sinja i eto njih u svim strukturama po zakonu ili bez zakona, ma kakav zakon kad je Most zakon. Ako ne vjerujete pitajte birače.

Paun reče Mastermindu, neka se pravnici međusobno dogovore, neće im to biti toliko teško kao deset najgorih godina u životu, i onako je ustavnopravnom stručnjaku nakon pjevanja Čavoglava i djeda ustaše naglo skočile dionice kod neodlučnih desničara koji Plenkija ne mogu vidjeti ni nacrtanog. Mastermind ga pogledao i napokon nekome rekao da je u pravu i da mu je plan savršen, a kad Most kaže može, dajte da se igramo i apsimo, možda će i burazera s manjinske liste nagovoriti da se pridruži, bar mu je on ostao dužnik za silne poklonjene nekretnine, a dobiti će još koji milijunček za svoj omiljeni medij.

I tako plan je skovan, Peđa na čelu, a s lijeve i desne strane potpredsjednici, jedan zadužen za suđenje, drugi za apšenje. Neće nitko da pobjegne ruci pravde, stići će ih crna ruka gdje god se okrenu.

E sad je vrijeme za čašu dobrog vina, kao ono s Plješevice, da se zalije dobar plan, jer ovakav plan ne može omanuti, tek kad se makne Plenkija, e onda će da bude fešta, on i paunovi će da naprave feštu, janjetina za njega friška kuruza za paunove.