Home Izdvojeno Nositeljica liste Možemo trgala plakate na zagrebačkoj Savici, na teren izašla i policija

Nositeljica liste Možemo trgala plakate na zagrebačkoj Savici, na teren izašla i policija

by Ante R.

Zagrebačka policija potvrdila nam je da su u 9:10 dobili dojavu da u ulici Vladimira Ružnjaka ženska osoba trga plakate, javlja Večernji

 

Nositeljica stranke Možemo za Mjesni odbor Trnjanska Savica i Vijeće gradske četvrti Trnje Frana Laća trgala je jutros na zagrebačkoj Savici trga plakate političkih stranaka, ispričao nam je Šime Kovač (33), inače član HDZ-a,  koji je pozvao policiju, ali i snimio incident.

– Sjedio sam i pio kavu u kafiću i vidio dotičnu gospođu kako trga sve plakate – kazao je Kovač za Večernji, dodavši kako su plakati bili udaljeni 50 metara od biračkog mjesta i da je trgala plakate svih opcija od HDZ-a pa do nezavisnih.

 

– Zamolio sam je prestane i da to nije u redu. No, ona je nastavila. Nazvao sam policiju i zamolio da ih pričeka. Međutim, ona je počela brzo hodati i udaljavati se. Policija ju je brzo dostigla. Kršila je sve standarde i pravila pristojnog ponašanja- nadometnuo je Kovač koji je, inače, drugi na listi za vijeće gradskih četvrti Trnje.  Kazao nam je kako se incident dogodio u ulici Vladimira Ruždjaka u neposrednoj blizini Osnovne škole Jure Kaštelan.

Zagrebačka policija potvrdila nam je da su u 9:10 dobili dojavu da se u ulici Vladimira Ružnjaka nalazi ženska osoba koja trga plakate.  – Izašli smo na teren i utvrdili kako nema elemenata prekršaja i kaznenog djela iz domene policije – kazali su nam.  Neslužbeno doznajemo kako gospođi koja je ulovljena u trganju plakata smetaju svi plakati bez obzira na to koja se stranka promovira na njima te je stava da  ih sve treba ukloniti.  Kontaktirali smo stranku Možemo oko toga, no rečeno nam je kako će provjeriti što se dogodilo i povratno nam se javiti s komentarom-  donosi Večernji.