Home Izdvojeno Novopečena zaručnica mentora iz “Plesa sa zvijezdama” nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

Novopečena zaručnica mentora iz “Plesa sa zvijezdama” nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

by Ante R.

Lejdi Perković, koju je plesač Ivan Jarnec zaprosio u showu Ples sa zvijezdama, kći je mlađeg brata Marka Perkovića Thompsona.
U polufinalu showa “Ples sa zvijezdama” gledatelji su uživo svjedočili jednom romantičnom trenutku.
Plesač i mentor Ivan Jarnec iznenadio je sve u studiju i pred malim ekranima kada je usred emisije zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Lejdi Perković, a ona mu je u suzama rekla “da”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Jarnec (@ivanjarnec)

“Cijela Hrvatska je vidjela ovo! Ljudi! Je l’ vidite koliko mene Ivan voli?!” komentirala je Lejdi prosidbu nakon završetka emisije.

Novopečena zaručnica našeg plesača dolazi iz poznate obitelji i stric joj je je pjevač Marko Perković Thomson (56).
Lejdi je kći Thompsonova mlađeg brata Dražena Perkovića (54), a kako on izgleda, možete pogledati u našoj galeriji.
Ako je suditi po fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama, Lejdi je i velika podrška svojem stricu te s ocem često ide na njegove koncerte.

Inače, Ivan Jarnec u showu “Ples sa zvijezdama” mentor je glumici Dariji Lorenci Flatz, koju je doveo do samog finala, a pobjednika ove sezone doznat ćemo u nedjelju 21. svibnja, piše Showbuzz.